AppGuard - wersje stabilne

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
OXYGEN THIEF napisał:
to spróbuj dodać wszystkie pliki wykonywalne Comodo jakie są w folderze w którym to comodo jest zainstalowane do wykluczeń w AppGuardzie (zakładka Power Apps)

Tak zrobiłem i nic ponownie niebieski ekran :nea
Co to jest :k......

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29686
Miasto
Trololololo
to zrób tak jeszcze, wyłącz MBRGuarda w AppGuardzie, restart kompa i sprawdź czy działa.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
OXYGEN THIEF napisał:
to zrób tak jeszcze, wyłącz MBRGuarda w AppGuardzie, restart kompa i sprawdź czy działa.

Teraz to zgłupiałem dalej to samo :wariat
Co teraz :scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29686
Miasto
Trololololo
to jeszcze możesz w Comodo wykluczyć AppGuarda, interfejs jest po polsku więc nie powinno być problemu.Jeśli to nic nie da to raczej AppGuard tu winny nie jest, na koniec aby się upewnić możesz też odinstalować AppGuarda i zobaczyć czy jest poprawa.Może też tak być że to Comodo po prostu nie jest jeszcze dopracowane i stąd BSOD.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
OXYGEN THIEF napisał:
to jeszcze możesz w Comodo wykluczyć AppGuarda, interfejs jest po polsku więc nie powinno być problemu.Jeśli to nic nie da to raczej AppGuard tu winny nie jest, na koniec aby się upewnić możesz też odinstalować AppGuarda i zobaczyć czy jest poprawa.Może też tak być że to Comodo po prostu nie jest jeszcze dopracowane i stąd BSOD.

No cóż wykluczenie nic nie dało , po prostu nie mogę używać w tym programie wirtualnego kiosku czyli mówiąc prościej piaskownicy , wszystko inne działa okay , odinstalowywać AppGuarda nie będę chyba to jednak nie jego wina , myślę że to mój komputer jest czuły na takie wynalazki z CIS 5 nie było żadnych problemów / kiosku wirtualnego też nie było /.
Co ciekawe na innym kompie w domu i podobnej konfiguracji i bez AppGuarda CIS 6 działa i można odpalić wirtualny kiosk :scratch

No nic dzięki za pomoc :dziękuję

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
marsellus napisał:
Zapodaj na jakiś hosting pliki Minidump:
Z folderu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Mam konto na Minusie ale kiedy próbuję wysłać pliki pisze że ten rodzaj plików nie może być wysłany :scratch

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
A

Anonymous

Problem powoduje sterownik fltmgr.sys:
On Thu 2012-12-20 14:45:23 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\Minidump\122012-56129-01.dmp
uptime: 00:07:27
This was probably caused by the following module: fltmgr.sys (0xFFFFF88000C07440)
Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFF8A0F299E690, 0x0, 0xFFFFF88000C07440, 0x5)
Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
file path: C:\Windows\system32\drivers\fltmgr.sys
product: System operacyjny Microsoft® Windows®
company: Microsoft Corporation
description: Menedżer filtrów systemu plików firmy Microsoft
Bug check description: This indicates that invalid system memory has been referenced.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time.
Tylko ciekawe co mu nie pasuje :scratch Może jest uszkodzony, zapuść chkdsk:
Aby uruchomić program należy wywołać Wiersz polecenia w Trybie Administratora (Vista, 7):
Start --> Wszystkie programy --> Akcesoria --> PPM na Wiersz polecenia (uruchom jako Administrator)
lub
Start --> W okienko "Wyszukaj programy i pliki" wpisać Wiersz polecenia --> PPM na Wiersz polecenia (uruchom jako Administrator)
lub
Start --> Uruchom --> wpisać cmd i kliknąć OK.
wpisz: chkdsk /f i enter

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
marsellus napisał:
Problem powoduje sterownik fltmgr.sys:
On Thu 2012-12-20 14:45:23 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\Minidump\122012-56129-01.dmp
uptime: 00:07:27
This was probably caused by the following module: fltmgr.sys (0xFFFFF88000C07440)
Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFF8A0F299E690, 0x0, 0xFFFFF88000C07440, 0x5)
Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
file path: C:\Windows\system32\drivers\fltmgr.sys
product: System operacyjny Microsoft® Windows®
company: Microsoft Corporation
description: Menedżer filtrów systemu plików firmy Microsoft
Bug check description: This indicates that invalid system memory has been referenced.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time.
Tylko ciekawe co mu nie pasuje :scratch Może jest uszkodzony, zapuść chkdsk:
Aby uruchomić program należy wywołać Wiersz polecenia w Trybie Administratora (Vista, 7):
Start --> Wszystkie programy --> Akcesoria --> PPM na Wiersz polecenia (uruchom jako Administrator)
lub
Start --> W okienko "Wyszukaj programy i pliki" wpisać Wiersz polecenia --> PPM na Wiersz polecenia (uruchom jako Administrator)
lub

Hm , robię tak jak piszesz , kiedy pojawia się wiersz polecenia klikam myszką uruchom jako administrator , wpisuję co trzeba o on krzyczy że nie mam uprawnień ?
A może uda się to uruchomić inaczej mam TuneUP 2012 , tam chyba jest takie narzędzie ?

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
A

Anonymous

Nom, to AG blokuje Ci wykonanie tej komendy- musisz dać na install.
i wtedy:
lub
lub

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Oki już wiem tak zrobiłem i pojawił się napis CHKDSK nie może działać , ponieważ wolumin jest używany przez inny proces. Czy wolumin ten ma być sprawdzany przy następnym uruchomieniu komputera i miga kliknąć enter ?

Do góry