Ashampoo Burning Studio 10 ! Konkurs - Giveaway !

Status
Zamknięty.

Nitrol

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Bardzo szybki, wygodny, intuicyjny i pełen przydatnych funkcji i opcji program, używam od dawna wersji darmowej (2010) i w przeciwieństwie do Nero 7 nigdy się nie zawiesiła w czasie nagrywania, więc pełna wersja bardzo by mnie ucieszyła :)

abi4

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
No cóż ,rozpisywać się to nie ma sensu,jak większość programów z tej firmy ,są po prostu NAJLEPSZE ,dlatego chciałbym go mieć u siebie na kompie.

deklu

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
No to super Konkurs. Startuję, bo Ashampoo Burning Studio 10 to super program. Ogólnie używam Burning Studio v.10 Advanced, ale to nie to samo coBurning Studio v. 10. Tu interesuje mnie dodatkowy moduł, jakim jest drukowanie płyt i okładek, i edycja video. Mam nadzieję, że mi się teraz poszczęści i uzyskam licencję. Powodzenia dla pozostałych uczestników.

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
139
Miasto
Wrocław
Chciałbym wygrać licencję,ponieważ uważam że jest to dobry program do wypalania płyt i o wiele lżejszy niż Nero,a nie ustępujący mu pod względem funkcji.Bardzo dobrze wypala i jest szybszy od Nero.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53114
Witam
Ashampoo Burning Studio 10, jest świetnym program do wypalania płyt, mam wersje z komputer świat ,ale jak wiadomo jest to wersja okrojona i dla tego chciałbym wygrać ten program...

Marik

Świeżak
Reakcje/Polubienia
12
Świetny program, dużo lepszy od NERO, przynajmniej wg mnie, i dlatego taka licencja bardzo by mi się przydała.

ja3f

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Bardzo dobry program do wypalania płyt ma coraz więcej opcji w kolejnych wersjach.Dodatkowo pojawia się w okrojonych wersjach za darmo.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Wygrać... Tak!
Napisać o czymś, kiedy już wszyscy wszystko napisali?
Dobrze dodam tylko iż jest to jak najbardziej trafiony konkurs, a posiadanie i użytkowanie tego programu, to strzał w dziesiątkę, bo według mnie konkurencje bije na głowę, na szyje.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
W moim komputerze mam juz trzy programy Ashampoo,może do kolekcji uda mi się wylosować jeszcze i Ashampoo Burnig Studio 10,używam w tej chwili uproszcznej 10 i jestem bardzo zadowolony.

Kubala95

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Program w przeciwieństwie do Nero nie jest napakowany jakimiś udoskonaleniami, których nikt nie chce. Warto go mieć.

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Czemu chciałbym wygrać najlepszy pakiet do nagrywania płyt DVD BD CD?

To dobbre pytanie coś w stylu czy zamieniłbym mojego starego Mercedesa na nowiutie Porshe:)

Wiadomo co bym wybrał nowiutkie 911:)

A wracając do programu?

Ashampoo wprowadziło może nie rewolucyjną zmiane w tym zaściankowym klimacie ale wprowadziło stabilny i o wysokiej jakości produkt - stabilny:)

Czemu tak mówie?

Ashampoo nie niszczy płyt jak np Nero 10
Ashampoo nagrywa pliki do mojego odtwarzacza w taki sposób iż zawsze na luzie mam pewnosc że zawsze DVD odtworzy :) Z nero nie zawsze tak jest!!!!

Fajna sprawa jest z funkcją kasowania danych z dysków RW - NEro nie potrafiło skasowac a Ashampoo....... poszło i udało się :) A nero ....cisza - błąd dysku:(

Z wielką chęcią dopisuje się do konkursu :)
Pozdrawiam

Piranha

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Gra gitara!! Używam od wersji 7 ! dla mnie nie ma lepszego programu do nagrywania!! dlatego potrzebny mi ten soft...a "Nero" to ja już nawet nie pamiętam jak się to pisze...;P

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Ashampoo Burning Studio 10 to program the best,a nie to co przereklamowane drogie nero.Dopisuje się do konkursu :)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44612
Miasto
Gdzieś w Polsce
Witam. Startuję bo chcę zdobyć licencję na ten rewelacyjny program. Ashampoo Burning Studio jest dla mnie najlepszym programem do kopiowania i nagrywania. A dodatkowo ma sporo niezastąpionych funkcji. Jest szybki, intuicyjny i po polsku :). A używam go chyba od początku. Licencja na pełną wersję to świetna zdobycz. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry