sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
Nie wiem jak u was ale u mnie po aktywacji klucza pokazuje 30 dni – dziwne. A żeby było śmieszniej jak się wejdzie na konto swoje podanego klucza nie ma w swoich licencjach. Nie wiem czy tylko ja tak mam czy wszyscy tak mają w tej ostatniej promocji na 26.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
Nie wiem jak u was ale u mnie po aktywacji klucza pokazuje 30 dni – dziwne. A żeby było śmieszniej jak się wejdzie na konto swoje podanego klucza nie ma w swoich licencjach. Nie wiem czy tylko ja tak mam czy wszyscy tak mają w tej ostatniej promocji na 26.
Pewnie dlatego że to jest właśnie wersja na 30 dni czyli trial.

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4107
Sprawdziłem. Jest w kluczach, jako bezpłatny klucz testowy :rofll

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1526
Sprawdziłem, jest tako jako piszesz. Napisałem zatem do wsparcia . Jak przyjdzie answer dam znać.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
Sprawdziłem, jest tako jako piszesz. Napisałem zatem do wsparcia . Jak przyjdzie answer dam znać.
To nie jest przecież żadna promocja, jest jak zawsze czyli @Camel1965 skopiował z jakiejś lipnej stronki i dodał, można napisać że to już taka mała lokalna tradycja na PZD :sarkazm . Inne stronki oszukujooo a kolejne to powielajooo itd.

Do góry