Nie widziałem ,żadnej reakcji ze strony producenta podczas kontrolowanej instalacji przy pomocy Revo Pro. Po prostu wystarczy instalacja i wpisanie klucza, ewentualnie moja instalka z kluczem i to jest na "wsiegda" jak mówią ruskie z Paryża. Nie wiem czy będzie możliwość przejścia bezboleśnie na nową wersję, raczej nie z tą promocją, ale... defragmentator jest narzędziem w którym niewiele można zmienić, chyba, że nastąpi rewolucja w konstrukcji dysków twardych lub w zapisie i używaniu plików. Na przykład pliki zapisywane byłyby nie jako kombinacja zer i jedynek ale jako kombinacja chińskich lub starożytno- egipskich obrazków.
Do dziś używam do defragmentacji stary i bardzo dobry program, którego raczej nic nie przebije: OODefrag85Professional 8 , ze swoim spolszczeniem, zrobionym głównie dla dzieciaków. Ten defragmentator się chowa.
Do dziś używam do defragmentacji stary i bardzo dobry program, którego raczej nic nie przebije: OODefrag85Professional 8 , ze swoim spolszczeniem, zrobionym głównie dla dzieciaków. Ten defragmentator się chowa.