AVG Anti-Virus 2012 za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30073
Miasto
Trololololo
sebastian1988 napisał:
Jest komunikat

"We have turned on the manual approval process for this promotion. Your request for a code has been recorded and may take up to 48 hours to process. You will be notified on approval. Alternatively, check "My Downloads" for your serial code."

Panikowac czy nie ?

a to niby z jakiego powodu ?? pisałem już tyle razy żeby wchodzić z proxy ręcznie ustawionego w przeglądarce.Będą (o ile nie kitują ) weryfikować żądania licencji więc proces wysyłania się wydłuży. pewnie dlatego to wprowadzili bo masa luda korzysta z promo i wyczaili że wchodzą z bramek, w najgorszym wypadku zablokują licencje tym co włazili z bramek i VPNów. :szydera ale raczej to mało prawdopodobne.

Ci co ręcznie wpisywali proxy w przeglądarce mogą spać spokojnie. :gwizdek

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
prenrzyk napisał:
Niby generuje klucz ale wisi cały czas i nie pokazuje klucza.Tylko taka linijka lata.

Mam to samo, próbowałem na wielu bramkach, które działają, na FF 9 i na najnowszej operze i nic, nie trybi :jezyk

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Przyjacielu Oxy - proxy wpisane ręcznie zgodnie z tym jak kiedyś dałeś mi szkolenie :) Wiec ?

Czy ktoś ma zbedną licencje, chętnie się zaopiekuje? :piwko :dziwak :dziwak

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Hehe w takim tempie rozdawania kluczy za darmo,to ta promocją znaczniej szybciej się skończy niż za 29 dni :szydera

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30073
Miasto
Trololololo
sebastian1988 napisał:
Oxy masz może jeden kluczyk na zbyciu>? :suuper :francuz
Skoro wiesz jak wpisać proxy to co za problem uzyskać klucz ??

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ze tak to ujmę. Tu gdzie mieszkam - już 10 osób łyknęło licencje. Korzystamy z tego samego łącza ( ogólne) . Mi jako pierwszemu pojawił się komunikat wiec.... szanse na licke zerowe. A żeby nie było... mieszkam w hotelu dla rezydentów wiec Ci co wiedzą jak życie wyglada, proszę nie pouczajcie tylko pomóżcie jakoś :)

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ja moją wolną oddałem. Teraz wychodzę. Jutro Ci Wyślę na PW, jak mi się uda połączyć przez proxy.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30073
Miasto
Trololololo
ale co ma piernik do wiatraka, wybierasz proxy, wpisujesz w przeglądarkę rejestrujesz się i czekasz na lickę.Pewnie max jutro będziesz miał.

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zygy1980 napisał:
Ja moją wolną oddałem. Teraz wychodzę. Jutro Ci Wyślę na PW, jak mi się uda połączyć przez proxy.

Dobrze by było:) :dziękuję
P.S. Jakby ktoś miał licencje do oddania chętnie przyjmę. :yahoo
Kto wspomoże Polską Służbę Zdrowia?:)

Do góry