sebastian1988 napisał:Kto wspomoże Polską Służbę Zdrowia?![]()
Tego trupa już nic nie uzdrowi, a do lekarzy nie mam żadnego zaufania.

sebastian1988 napisał:Kto wspomoże Polską Służbę Zdrowia?![]()
Za to że wypisujecie recepty bez refundacji?sebastian1988 napisał:Kto wspomoże Polską Służbę Zdrowia?![]()
marsellus napisał:Za to że wypisujecie recepty bez refundacji?sebastian1988 napisał:Kto wspomoże Polską Służbę Zdrowia?![]()
nie ma tak dobrze
![]()
A na poważnie to przecież twoje żądanie zostało przyjęte i po weryfikacji otrzymasz lickę- wyluzuj bo jeszcze komuś krzywdę zrobisz na dyżurze![]()
Racja - służba zdrowia - jest chora w jednym miejscu NFZ. Co to ....ku..wa jest? Muszę patrzeć na kontrakt i limitować leki, zabiegi refundowane? Do .hu..ja... wiecie co wam powiem, mamy limit na kolanoskopie !!!!!! np 1200 zabiegów na rok ...... a robimy 3500. To są jajamarsellus napisał:Nie bierz tak wszystkiego do siebie, przecież to żartyA co do służby zdrowia to i tak uważam jest chora. Ale to tylko moje zdanie i w demokratycznym kraju (podobno) mogę takie zdanie mieć
![]()
Heh... co myśle, dobre pytanieZygy1980 napisał:@sebastian1988
Co myślisz, kiedy wykonujesz kolonoskopie?
Dobre dobre.....ddarc napisał:nie wiedziałem ,ze na ten cały syf z polską "służbą zdrowia" AVG jest najlepszym lekarstwem...bo jego ten temat dotyczy.. o żesz kuźwaa ..jakie to proste - wstrzyknąć w łeb z najnowszą bazą antywirusów i po problemie...
![]()
Zygy1980 napisał:@sebastian1988
Jesteś chirurgiem, czy internistą? / że tak zapytam /.
Ja mam urlop. Oglądam Australian Open 2012.