ciach
Ostatnia edycja:
Picture a restaurant that has many regular customers. The cook already knows what they'll order so many meals can be prepared in advance. If, however, customers decide to change their order, the pre-made dishes have to be disposed of. Unfortunately, the garbage container isn't properly secured. Or maybe the no longer needed dish is taken by an unauthorized busboy or busgirl and it takes the cook a while to notice this mistake leaving them time to figure out the ingredients. Another option would be tricking the cook into preparing specific meals for later and trying to observe how they're made. Your processor operates in a similar fashion and pre-loads data, including sensitive information like passwords, for potential later use. If left unused, this data then ends up in the trash.
Ręcznie możesz łatkę pobrać przecież.A co będzie jesli oleje sprawę i nie wgram uprejdu? Według Ashampoo to jestem narażony na Spectre.. Na Meltdown nie.. Mi w upgrade od windows nie wykazuje żadnych aktualizacji naprawczych ;/
Nie widzę na tej liście SSFW, AppGuard, Hitman - testował ktoś na W7?Koniec offtopu? To wracamy do tematu/.... Lista antywirusow ktore NIE wywolaja blue screena po aktualizacjach MS latajacych podatnosc w Windows:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Tam są popularne programy antywirusowe, Appguard, SpyShelter działają na innej zasadzie i nie są tak popularne więc dlatego ich tam nie ma ale możesz być spokojny bo gdyby był problem z nimi to na forum wildersów już by o tym trąbili a nie trąbią.Nie widzę na tej liście SSFW, AppGuard, Hitman - testował ktoś na W7?
Ja to sobie o nowym biosie mogę pomarzyć. Najnowszy mam z 2009 i raczej innego nie będzie.A przede wszystkim zaktualizować BIOS płyty głównej, a w tym firmware procesora.
To na razie jedziemy na tym samym wózku. Niemniej update'y mają wychodzić do końca m-ca, więc nie tracę nadziei. Jeśli się nie doczekam, to od początku lutego zaczynam stalkować producenta laptopa i Intela wszędzie, gdzie się da.Ja to sobie o nowym biosie mogę pomarzyć. Najnowszy mam z 2009 i raczej innego nie będzie.
Nie martw się - jak tylko coś się pojawi dla Twojego biosu to w tym temacie dowiesz się o tym.Jak na razie z WU mam tylko to:
Możesz ręcznie ściągnąć stąd i zainstalować.Jak na razie z WU mam tylko to: