Battlefield 3 za darmo

eualex

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
"Podczas przetwarzania Twojego żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później." :/

A

Anonymous

Mówiłem, że załapie. :) U jednej osoby załapie po paru minutach, a innej (jak koledze) po 12 godzinach. Niezbadane są wyroki Origina. :wariat

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
A tu co znalazłem :

Aby otrzymać darmową kopię gry Battlefield 3, po zalogowaniu się w kliencie Origin należy przejść do zakładki w lewym górnym rogu, a następnie wybrać opcję „podaj kod produktu”, wpisać

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i będziecie mogli cieszyć się z darmowego Battlefielda!

Aktualizacja: oferta nieaktualna. Jeżeli kod będzie znowu działać, poinformujemy was o tym w kolejnej aktualizacji.

Info tu :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:-(

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Ta informacja już wczoraj była napisana około 22:00 ale widać , że niektórym nadal się udaje aktywować klucz gratuluje u mnie nadal błąd :( (Trzeba nadal próbować klikać dalej,dalej,dalej..... :wariat

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Na polskim Origin też jest jako Specjalny Prezent .Uwaga za darmo tylko do 3 Czerwca !!

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Ja zawsze cenilem Electronic Arts ... kto nie skorzysta ten d00pa . :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Hm !

Mam prośbę może ktoś mnie oświeci , co robić żeby grać w tę grę mam konto origin ściągnąłem całą grę i był jeszcze dodatek PunkBuster Service też go zainstalowałem . Oczywiście grę zarejestrowałem i klikam graj i w tym momencie jestem przeniesiony na stronę w internecie i co dalej . Myślałem kliknę i będę miał wybór rozgrywka dla 1 gracza czy też gra sieciowa a tu otwiera się przeglądarka ?

Co robić a może odinstalować PunkBuster Service ?

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Tadek59 napisał:
Hm !

Mam prośbę może ktoś mnie oświeci , co robić żeby grać w tę grę mam konto origin ściągnąłem całą grę i był jeszcze dodatek PunkBuster Service też go zainstalowałem . Oczywiście grę zarejestrowałem i klikam graj i w tym momencie jestem przeniesiony na stronę w internecie i co dalej . Myślałem kliknę i będę miał wybór rozgrywka dla 1 gracza czy też gra sieciowa a tu otwiera się przeglądarka ?

Nic nie odinstalowywać. Jak masz oryginał to uruchamia się strona internetowa przez przeglądarkę. Tam można sobie wybrać grę przez sieć i któraś zakładka jest kampania (eng.Campaign) i potem Play Campaign, czekasz aż gra się załaduje. Jak nie zadziała strona poprosi o doinstalowanie dodatku do przeglądarki. Plus dodatkowo są tam wszystkie ustawienia dotyczące twojego żołnierza w grze sieciowej. Statystyki,odznaczenia, bronie do odblokowania, ekwipunek jaki masz w multiplayer i można go modyfikować.

Powinno wyglądać tak:
Battlelog2.jpg

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Tadek59 napisał:
Hm !

Tą grę odpala się przez przeglądarkę. Zaloguj się na tej stronie co Ci wyskakuje i pobierz wtyczkę battlelog-web-plugins do przeglądarki.

Do góry