Bulwersy, dziadostwo na świecie

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Miller też się nie bawił w komentarze tego czystego skur.... stwa. Tylko redaktor naczelny szmatławego brukowca poleciał za to, a wyrok sądu mówi o grubych tysiącach odszkodowania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
prawdopodobnie frodowiska femino-sado-maso-pedo-LGBT wespol z grupa zajmujaca sie karaniem dzieci wodzacych ksiezy na pokuszenie
To żeś "odleciał" z tym komentarzem...Ożeniłeś wodę z ogniem:krzyk

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Rzecz w tym, proszę kolegi, że środowiska "tęczowe" pod rękę z grupami ostro klerykalnymi i wojującymi dewotami - to kosmiczne wręcz zestawienie....Chyba, że przespałem epokę jakiś wielkich zmian społecznych...

S

Saka

Nie mogę znaleźć źródła, ale kiedyś widziałem w internecie wykład jakieś Niemki, bodajże w Berlinie "Pedofilia - odmienna orientacja seksualna" , także potwierdza to, o czym napisałeś :zgon:facepalm Może i sprzed roku, ale pokazuje nam kraj postępowy...
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Ludzie różne głupoty w internetach piszą. Niemki w Berlinie:yahooteż.
I co mają Niemcy i Szwecja, do bandy amerykańskich idiotek, dorabiających jakąś ideologię do gównoburzy i zadymy o nic???

Ostatnia edycja:

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
No i panowie odlecieli...feministki to całe zło...ale jak facet chodzi po ulicy i też pokazuje swoje cztery litery z tyłu albo z przodu, to jest już tylko "zabawny", a nie że jakiś manifest polityczno-społeczny.
Chciałem tylko kolegom przypomnieć...używając znanego powiedzenia pewnego gościa z kompleksem niższości...żeby tak gender sobie gęby nie wycierali, bo jak się dobrze przyjrzeć wszyscy właściwie jesteście w tym umoczeni. Wasza największa chluba czyli plemniczki to niestety dowód na to, że nie tak do końca jesteście "facetami" i każdy ma w sobie pierwiastek żeński.
A teraz drogie dzieci dobrej nocy życzę i przemyśleń głębszych, niż kieliszek :)

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Dzieci:yahoo W punkt. Tylko założenie mylne przyjąłeś co do tych głębszych przemyśleń. Naprawdę sądzisz, że inteligencja obrazkowa zdolna jest do jakichkolwiek przemyśleń? Oj, naiwny, naiwny ( jak śpiewał Jasio Kaczmarek)

S

Saka

Teraz już wiem, co za ludzie wymyślają "płeć nieokreśloną" przy rejestracjach na niektóre strony :szydera

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Facet pokazujacy cztery litery jest ekshibicjonista, co w starych dobrych czasach bylo karalne zwlaszcza gdy widziec to mogli nieletni. A to ze dzieki kobietom dozylismy czasow kiedy jest to akceptowalne, to wlasnie powoduje odlot

No faktycznie - w tym momencie mam problemy ze zrozumieniem. To znaczy co: dobra zmiana - do zmiany? Bo kiedyś - to jednak był porządek? I dlaczego "dzięki" kobietom? Tylko kobietom? I tak oto zwykły siurek czy tam pierożek stały się wisienką na torcie wielkiej polityki. Zresztą co ja się dziwię: od zarania ludzkości wiadomo przecież, że d.... rządzi światem:jezyk

Ostatnia edycja:
Do góry