Ja jednak wyłączyłem w ustawieniach raportowanie darmowych statystyk używaniablumer napisał:P zainstalowaniu MBAM,kluczyk i ID z CHICA działa nawet ściąga aktualizacje nie trzeba nic wyłączać jest![]()

Ja jednak wyłączyłem w ustawieniach raportowanie darmowych statystyk używaniablumer napisał:P zainstalowaniu MBAM,kluczyk i ID z CHICA działa nawet ściąga aktualizacje nie trzeba nic wyłączać jest![]()
mavio napisał:niestety nie zdążyłem na promocję![]()
gdyby posiadał ktoś niepotrzebną lickę proszę o info na pw
pozdr
arden napisał:Szkoda przegapiłem promocje, ale jeśli ktoś dysponuje wolną licencją to byłbym za nią wdzięczny. Pozdrawiam
plejmix napisał:Koledzy pytanie czy wy ten ChicąaPC-Shield instalujecie przy działającym antywirusie,czy to bedzie jedyny wasz program chroniący,pytam gdyz mam zainstalowany BitDefender Total Security i nie wiem czy jest sens to jeszcze instalowac
PWgrummer napisał:Ma ktoś jeszcze zbędny kluczyk? Mogę w zamian oddać do Noda32 z ostatniej promocji![]()
Święte słowagraf napisał:Ludzie są naprawdę... kochani.
acar napisał:Przepraszam Cię kolego... próbujesz udowodnić, że jesteś mądrzejszy od innych...sheriff napisał:Co do licki legalności to jest tak , instalujesz ChicaPC-Shield i masz legalny bo klucz jest od tej promocji , instalujesz (Malwarebytes Anti-Malware Pro) i masz trefny , bo klucz nie jest przeznaczony do promocji (Malwarebytes Anti-Malware Pro) , to niema znaczenia ze aktywuje klucz z promocji (Malwarebytes Anti-Malware Pro), ale wedle prawa jest to juz inny soft jak promocyjny![]()
Wszczynasz dyskusję aby zaś wałkować przez x stron wywody o legalności ..
Niekiedy trzeba sobie dać na wstrzymanie ... Bez obrazy .. Pozdrawiam![]()
No, sporo tych stron naprodukował. Znasz takie powiedzenie: "Medice, cura te ipsum" Wpisałem po łacinie, żebyś mógł walnąć swoje:Wszczynasz dyskusję aby zaś wałkować przez x stron wywody o legalności ..
Przepraszam Cię kolego... próbujesz udowodnić, że jesteś mądrzejszy od innych...![]()
Niekiedy trzeba sobie dać na wstrzymanie ... Bez obrazy .. Pozdrawiam![]()