ChicaPC-Shield (Malwarebytes Anti-Malware Pro) za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44476
Miasto
Gdzieś w Polsce
20131120000701_16440CPCS_WIN8.png
ChicaPC-Shield v 1.75.0.1300
ChicaPC-Shield to program oferujący skuteczną ochronę komputera przed złośliwym oprogramowaniem. ChicaPC-Shield wykrywa i usuwa niemal wszystkie najpopularniejsze i najgroźniejsze wirusy, malware, aplikacje szpiegowskie oraz inne zagrożenia czyhające w internecie.

Program ChicaPC-Shield podczas wykrywania zagrożeń na komputerze, korzysta z nowoczesnego silnika skanującego - doskonale znanego z popularnego programu Malwarebytes Anti-Malware. Dzięki temu skutecznie wykrywa wszelkie wirusy oraz dodatkowo zapewnia większe bezpieczeństwo przy włączonym module Protection, który w czasie rzeczywistym monitoruje wszystkie zmiany zachodzące w systemie operacyjnym. Moduł ten automatycznie blokuje podejrzane strony internetowe, pobierane pliki oraz zawsze dokonuje ponownego skanu po ponownym uruchomieniu komputera.

ChicaPC-Shield tak jak Malwarebytes Anti-Malware wykrywa zagrożenia, poddaje je kwarantanne i następnie za zgodą użytkownika całkowicie je usuwa z dysku twardego. Posiada trzy tryby skanowania - Basic Scan, Full Scan i Quick Scan. Pierwszy z nich skanuje najważniejsze obszary na dysku twardym. Drugi zaś, przeprowadza dokładny skan całego dysku twardego, a trzeci przeznaczony jest do szybkiego zeskanowania obszarów pamięci systemowej.
Program dostępny jest również w wersji PRO, która zapewnia pełną ochronę przy użyciu modułu Protection
.instalki.pl
ChicaPC-Shield - ochrona komputera przed malware.
Just about half of all PC’s in the world are infected with some time of malware. Whether it’s a virus or spyware, one in every two computers has an infection. People often think that only people who download adult content or pirate media (stealing movies, songs or software) will get infected. The truth is that many computers are infected — often without the users even knowing. One of the biggest symptoms is a slow computer, but sometimes you may not even notice at all until major damage has been done.
ChicaPC-Shield PRO:
1. Destroys existing malware and prevents future attacks
2. Auto alerts before entering potentially dangerous sites
3. Blocks invaders from stealing personal information while shopping, banking or social networking

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
Re: ChicaPC-Shield za darmo

Ten program to nic innego, jak klon MBAM, który został wypuszczony dość dawno temu, bo w marcu 2011. Poniżej fragment z anonsującego program komunikatu
"Today ChicaLogic, an online technological resource especially for women, announced the release of ChicaPC-Shield: state-of-the-art anti-malware software powered by Malwarebytes.(...)
“Malwarebytes is pleased to collaborate with ChicaLogic on its latest software offering, ChicaPC-Shield,” said Malwarebytes Founder and CEO, Marcin Kleczynski. “Anti-virus programs and firewalls are not enough to protect computers from malicious attacks. Users need a dedicated anti-malware software program. ChicaPC-Shield has been developed to provide critical protection from the latest malware threats and intrusions.”
"Chica" znaczy kobieta/dziewczyna :)

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12336
Miasto
Somewhere over the rainbow.

marsellus napisał:
To MBAM Pro w damskiej skórce, także brać :jezyk

Powiem więcej. Kluczyk pasuje do MBAMa. Tak wiec korzystać :yahoo

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354

:england a tu macie normalna instalke ze strony producenta do klucza promocyjnego :ok ,łyka i aktywuje bez problemu program klucz promocyjny - aby pobrać instalke klikamy w ramke jak na zdjeciu
Notatka20_nqnnehw.png

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

Zgadza się MBAM pro jest tylko aktualizacje programu lepiej wyłączyć :jezyk ??

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23

A po co wyłączać ? Przecież ChicaPC ciągnie aktualizacje z oficjalnych serwerów MBAM. Więc nie ma znaczenia, czy to Chica, czy MBAM. Serwer i tak Chickę widzi jako MBAM. Oj Kolega herezje sieje.

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
231

Czy da się to jakoś zainstalować po okresie promocji.
Jestem w podroży, programik pociągnąłem na penka, ale komp w domu :(

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

sPeRaCz napisał:
A po co wyłączać ? Przecież ChicaPC ciągnie aktualizacje z oficjalnych serwerów MBAM. Więc nie ma znaczenia, czy to Chica, czy MBAM. Serwer i tak Chickę widzi jako MBAM. Oj Kolega herezje sieje.
Zgadza się ale mi nie chodzi o wersie bazy i zagrożeniach a o wersie programu jak napisałem :)

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

FrantiQ napisał:
Czy da się to jakoś zainstalować po okresie promocji.
Jestem w podroży, programik pociągnąłem na penka, ale komp w domu :(
Programu z promocji nie instaluj. Zachowaj tylko plik ReadMe.txt po rozpakowaniu archiwum które pobrałeś. W nim znajdują się potrzebne dane do rejestracji.

Program pobierz tu i ten po powrocie zainstaluj:

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

Mirko napisał:
sPeRaCz napisał:
Zgadza się ale mi nie chodzi o wersie bazy i zagrożeniach a o wersie programu jak napisałem :)

Skoro kod działa na MBAM to i bazy i kolejne wersje MBAM będą się aktualizowały bez problemu :klawik.

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23

Mirko napisał:
sPeRaCz napisał:

Na 100% nie będzie problemów.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

Dzięki za odpowiedz :dziękuję

Do góry