Chyba najładniejszy jaki widziałem...ale...ponieważ liczy się wnętrze to ciekawe jak ogarnęli optymalizację tego pakieciku.OXYGEN THIEF napisał:Ładny interfejs w tej pre-becie trzasneli
5 lat temu też bym się skusił...ale teraz w dobie o wiele lżejszych i skuteczniejszych zabezpieczeń tego typu pakiety to melodia przeszłości ojorn11 napisał:pakiet zapowiada się kapitalnie ... gdyby nie ta dziwna i niezbyt jasna polityka firmy pewnie bym się skusił
Hornet napisał:5 lat temu też bym się skusił...ale teraz w dobie o wiele lżejszych i skuteczniejszych zabezpieczeń tego typu pakiety to melodia przeszłości ojorn11 napisał:pakiet zapowiada się kapitalnie ... gdyby nie ta dziwna i niezbyt jasna polityka firmy pewnie bym się skusił
Polak-widzę,że wstąpiłeś do sekty Meliha i bronisz Comodo jak niepodległości to już chyba druga sekta ? Bo wcześniej wstąpiłeś do Rabinowicza ,Comodo to szpieg nad szpiegi...do tego podpisuje cyfrowo wszystko jak leci...luknij sobie na ten sofcik do optymalizacji :polak900 napisał:A niby polityka np Kasperskiego jest mnie dziwna, kij z tym CIS 6 zapowiada się bardzo dobrze, lepiej niż konkurencyjne płatne pakiety.
a proszę bardzo : GeSwall Free z regułami firewalla,SS Free + PCTool Firewall,Sandboxie w wersji free,Malware Defender (dla bardziej ogarniętych)...wystarczy ? Wszystko kilka razy lżejsze i skuteczniejsze od Tureckiego szpiega .Mathew Mixon napisał:Proszę zanucić melodię przyszłości i podać jakie to są o wiele "lżejsze i skuteczniejsze" zabezpieczenia tego typu, bo mówimy o Internet Security w wersji free,może przetsestuję...
Hornet napisał:Polak-widzę,że wstąpiłeś do sekty Meliha i bronisz Comodo jak niepodległości to już chyba druga sekta ? Bo wcześniej wstąpiłeś do Rabinowicza ,Comodo to szpieg nad szpiegi...do tego podpisuje cyfrowo wszystko jak leci...luknij sobie na ten sofcik do optymalizacji :polak900 napisał:A niby polityka np Kasperskiego jest mnie dziwna, kij z tym CIS 6 zapowiada się bardzo dobrze, lepiej niż konkurencyjne płatne pakiety.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!a proszę bardzo : GeSwall Free z regułami firewalla,SS Free + PCTool Firewall,Sandboxie w wersji free,Malware Defender (dla bardziej ogarniętych)...wystarczy ? Wszystko kilka razy lżejsze i skuteczniejsze od Tureckiego szpiega .Mathew Mixon napisał:Proszę zanucić melodię przyszłości i podać jakie to są o wiele "lżejsze i skuteczniejsze" zabezpieczenia tego typu, bo mówimy o Internet Security w wersji free,może przetsestuję...
Mathew-nie oceniaj innych swoją miarą ja nie czerpię wiedzy z gazet...no chyba ,że to naukowe periodyki...a co to Tureckiego szpiega to :Mathew Mixon napisał:Aplikacje, które wymieniłeś nie są typu Internet Security, więc proszę abyś trzymał się temtu, poza tym, każdy ma wybór i to czy chce być szpiegowany czy nie ,to chyba jego osobista sprawa. Poza tym nie można wierzyć we wszystko co w necie czy w gazetach napisali...
Hornet napisał:Mathew-nie oceniaj innych swoją miarą ja nie czerpię wiedzy z gazet...no chyba ,że to naukowe periodyki...a co to Tureckiego szpiega to :Mathew Mixon napisał:Aplikacje, które wymieniłeś nie są typu Internet Security, więc proszę abyś trzymał się temtu, poza tym, każdy ma wybór i to czy chce być szpiegowany czy nie ,to chyba jego osobista sprawa. Poza tym nie można wierzyć we wszystko co w necie czy w gazetach napisali...
Comodo łączy się z chmurką za każdym razem jak się otwiera i zamyka jakikolwiek program,do tego po zainstalowaniu od razu bierze się za skanowanie i wysyła sobie pliki z naszego komputera...kapewu ?
A jakie to ma znaczenie,że wymienione przeze mnie sofciki nie są pakietami IS ? W życiu trzeba być elastycznym
Mathew-a gdzie ja napisałem,że czerpię wiedzę na temat Comodo z naukowych periodyków ??Mathew Mixon napisał:Aplikacje które posiadają skanowanie w chmurze własnie tak działają, a może wszystkim napiszesz co wykrada firma Comodo, jakie pliki, może konta bankowe itp.Bądź tak miły i podziel sie wiedzą z tych naukowych peridyków.