Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44613
Miasto
Gdzieś w Polsce
box_covert_pro_AE_611x686-1-134x150.png
COVERT Pro
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
464
Miasto
szczecin
Co prawda program często pojawia się w promocjach, ale może warto opanować procedurę odzyskania klucza/programu po reinstalacji. Sam miałem taki problem, że po nowej instalacji program nie przyswajał klucza i nie dawał się odinstalować. Jak zombi. :facepalm

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
hocik napisał:
Co prawda program często pojawia się w promocjach, ale może warto opanować procedurę odzyskania klucza/programu po reinstalacji. Sam miałem taki problem, że po nowej instalacji program nie przyswajał klucza i nie dawał się odinstalować. Jak zombi. :facepalm

Warto zachować plik memofor.ini zlokalizowany w folderze Windows. To jeśli chodzi o wersję AESH z ostatniej promocji.
W przypadku wcześniejszej AES to prócz ww., plik $winnpt$.ini zlokalizowany w folderze System32 oraz SysWOW64.

Tak na marginesie: piszę AESH i AES, bo takie są wersje, ale nie wiem, czym się różnią. Nie instaluję, tylko odpalam portable.

niebieskooki

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
2
Mam pytanie.W jaki sposób odinstalować ten program? Nie ma pliku odinstalowującego.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29958
Miasto
Trololololo
niebieskooki napisał:
Mam pytanie.W jaki sposób odinstalować ten program? Nie ma pliku odinstalowującego.

Usuwasz bezpośrednio z poziomu programu czyli uruchamiasz COVERT Pro i tam jest opcja usunięcia/odinstalowania.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29958
Miasto
Trololololo
niebieskooki napisał:
Niestety nie widzę nigdzie takiej opcji.
Uruchom instalator i usuwasz
If you have decided not to use COVERT Pro, you can delete it from your hard drive or USB flash drive. To do this, run the installer and click “Uninstall“.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Covert Pro AESH 3.0.20.22 w wersji Portable

A poza tym, swego czasu były już promocje na ten program, ale zawsze z innym oznaczeniem: AES, AET, AETP, AESH.
Jest ktoś zorientowany, co one oznaczają? I jeszcze jedno. Jaka wersja jest najnowsza? Na stronie producenta jest AE 3.0.4.22, ta jest AESH 3.0.20.22, ale była już wcześniej AETP 3.0.54.21. Jak się w tym połapać?

Do góry