- Reakcje/Polubienia
- 144
SE7EN napisał:Napisz jaki masz zasilacz (producent, model), jeśli będziesz czyścić komputer od środka sprawdź stan kondensatorów elektrolitycznych, czy nie są one napuchnięte, albo czy nie "puszczają soków". Pobierz i wypal na CD narzędzieZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!wystartuj z niego komputer i pozostaw test na kilka godzin (żeby przeszło kilka przebiegów tego testu).
No cóż wracam , po przerwie , ponownie ten sam problem dziś po raz drugi / ręce opadają do samej ziemi /, rozkręciłem kompa i wyczyściłem , patrzyłem na podzespoły wszystko wygląda okay nic nie cieknie , wszystkie przewody sprawdziłem czy nie są poluzowane , zasilacz wygląda dobrze , poszła cała puszka sprężonego powietrza ta z tych największych , użyłem też pędzelka , przeczyściłem wiatraki itd , itp a i żeby było ciekawie jak już gdzieś pisałem komp ma trzy lata i to było drugie czyszczenie , pierwsze miało miejsce gdzieś pół roku temu / przez 6 miesięcy się zakurzył ? , nie mieszkam w kopalni , tylko w normalnym mieszkaniu w bloku , no ale może /
Poczekamy a potem .....
Wyczerpałem chyba wszystkie możliwości no może jeszcze ten test pamięci !
A potem szukanie fachowca i ze 300 zł , trzeba wyłożyć