Thanks a lot for the opportunity to win in this awesome giveaway, @khanyash and RARLAB WinRAR!
WinRAR has been the indispensable utility, a reliable and efficient file archiver and unpacker for most package formats available right now. Very intuitive, has a simple user interface and securely password protect archives for extra security. I'd like to win a lifetime license for version 5.9x and a much needed upgrade for my old reliable WinRAR 4.0. Please count me in!
Thanks for the Giveaway!
WinRar is a Windows data compression tool which can unpack popular file formats and compress files for transfer, email transmission and data storage. It allows instant access to basic archiving functions and is the best compression software fully accepted in all countries using Unicode.
1. Like or Follow WinRAR on their social networks & mention your social media account name in this thread
Mam nadzieję, że nie za późno się dołączam. Używam WinRar'a od bardzo dawna i ciężko mi sobie wyobrazić pracę na komputerze bez tego programu. Niestety mam tylko licencję na bardzo starą wersję programu.
---
I hope I don't join too late. I've been using WinRar for a long time and it's hard for me to imagine working on a computer without this program. Unfortunately, I only have a license for a very old version of the program.
Winrar Is a full featured program, very intuitive to use, ideal to create .rar (and .zip) archives, it has a very good extraction speed, but lacks at compression formats and compression speed.
i need a license for Winrar 5.9
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.