.m.

Wygadany
Reakcje/Polubienia
60
nie chce ktos dozywotniej licencji gratis? dwie mam, a od lat nie mam powodu uzywac tego softu. jak ktos chce to sie dopisze i przekaze kod ;)

po sprawdzeniu nieaktulane - zmiana numeracji licencji i stare nie przechodza

Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29926
Miasto
Trololololo
nie chce ktos dozywotniej licencji gratis? dwie mam, a od lat nie mam powodu uzywac tego softu. jak ktos chce to sie dopisze i przekaze kod ;)
Indywidualne licencje czy promocji :??

.m.

Wygadany
Reakcje/Polubienia
60
a jednak kupa, sprawdziłem licencje i nie wchodzą. zmienili numeracje licencji i stare niestety juz nie sa aktywowane. takze trzy licencje dozywotnie poszly sie ...

Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29926
Miasto
Trololololo
dożywotnie licencje na pro, wpisujesz kod xxxx-xxxxx-xxxxx-xxxx i masz ;) dawno temu zdobyte, nie uzywam. moze komus sie przyda
Sprawdzałeś czy działają z v6 :??

.m.

Wygadany
Reakcje/Polubienia
60
Sprawdzałeś czy działają z v6 :??
wlasnie z ciekawosci sprawdzilem trzy ktore posiadalem i wychodzi na to, ze przepadly. zmienili klucze z xxxx-xxxxx-xxxxx-xxxx na xxxxxx-xxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx i przepadly. odnowic tez juz ich nie odnowie. licencje jeszcze z 2010 roku, takie byly dozywotnie ...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29926
Miasto
Trololololo
wlasnie z ciekawosci sprawdzilem trzy ktore posiadalem i wychodzi na to, ze przepadly. zmienili klucze z xxxx-xxxxx-xxxxx-xxxx na xxxxxx-xxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx i przepadly. odnowic tez juz ich nie odnowie
Tak, było nawet ostatnio jakoś na forum, chyba nawet @rom57 o tym pisał.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44491
Miasto
Gdzieś w Polsce
wlasnie z ciekawosci sprawdzilem trzy ktore posiadalem i wychodzi na to, ze przepadly. zmienili klucze z xxxx-xxxxx-xxxxx-xxxx na xxxxxx-xxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx i przepadly. odnowic tez juz ich nie odnowie. licencje jeszcze z 2010 roku, takie byly dozywotnie ...
Na starszej, v5 też próbowałeś?

.m.

Wygadany
Reakcje/Polubienia
60
na v5 dziala. eksport licencji do pliku nic nie daje, nie ma importu z pliku txt w wersji 6. przy aktualizacji licencja nie przechodzi. to jakby ktos chcial na v5 moze dostac :rofll

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29926
Miasto
Trololololo
na v5 dziala. eksport licencji do pliku nic nie daje, nie ma importu z pliku txt w wersji 6. przy aktualizacji licencja nie przechodzi. to jakby ktos chcial na v5 moze dostac :rofll
Zmienili system licencji pewnie dlatego że dożywotnie licencje latały w internetach, co ciekawe legalne dożywotnie licencje.

Do góry