I vice versa. A krowo pasów, strefę Gzy, izrael, taki to oto - polska języka - trudna języka?będę musiał uznać, że jesteś zwykłym ignorantem
i bezmózgowcem nie znającym tematu![]()
@Hefajstos .. Powiedz mi, z którym fragmentem mej wypowiedzi się nie zgadzasz ..?
Skoro zawetowałeś moją wypowiedź to chciałbym wiedzieć i znać Twoją opinię w tym temacie.
Wówczas możemy podyskutować a inaczej będę musiał uznać, że jesteś zwykłym ignorantem
i bezmózgowcem nie znającym tematu![]()
Niech każdy mówi (pisze) za siebie, a nie marnymi pomagierami się podpiera. Moja matka mówiła: nie wcinaj się jak róg majtek w d...Jesteś jego wrogiem, bo krytykujesz żydów, czarnych, LGBT, Tuska, lewicę itd. Ale też nie jesteś tu osobą z redakcji (Bat na kowala) .
Jakbyś mu przedstawił swój punkt widzenia, ubierając to w najbardziej sensowne, merytoryczne słowa, to on i tak w to nie uwierzy. Mam parę lat starszą Matkę od naszego PZD stoperana. Matula Powiedziała mi że całe to pokolenia ze słabością do ZSRR, musi zwyczajnie wymrzeć. Trudno mi nie wierzyć.
Niech każdy mówi (pisze) za siebie, a nie marnymi pomagierami się podpiera. Moja matka mówiła: nie wcinaj się jak róg majtek w d...
Mam wrażenie, że zamiast łepetyny masz głowę kapustyMam wrażenie że ciebie nie urodzono, tylko zwyczajnie znaleziono w kapuście..
I po co, i kto zaczynał tą hecę?Wszystko jasne... nie było tematu.
Zdrowia życzę![]()