- Reakcje/Polubienia
- 1052
Działa wystarczy poczytać post kolegikod nie został przyjęty - nie ten region.
Działa wystarczy poczytać post kolegikod nie został przyjęty - nie ten region.
Można i tak to interpretować np: ja uważam że korzystanie z programów Iobit to strata czasuJuż o tym pisałem chyba w innym wątku. Nie wiem w jakim celu pokazywać tu promocje przeznaczone nie dla naszego kraju. Nie zamierzam instalować niczego w jakiś dziwny sposób. Uważam to za zwykłe piractwo i kradzież.
Już o tym pisałem chyba w innym wątku. Nie wiem w jakim celu pokazywać tu promocje przeznaczone nie dla naszego kraju. Nie zamierzam instalować niczego w jakiś dziwny sposób. Uważam to za zwykłe piractwo i kradzież.
17 stycznia kolega Antybil007 dał taką fajną wersję, do której wczoraj wkleiłem kod z tej promo i wersja pro przedłużyła się do 365 dni. Nie mam niestety tej instalki.
Sprawdzałem i już nieaktualny.Ale w tym poście z 17 stycznia jest link do tej instalki
a sprawdzę sam...Sprawdzałem i już nieaktualny.
There is no such File. - tak pokazuje u mnie. A to była jedyna instalkai, która jak pamiętam zadziałała bez vpna. No i teraz przedłużyła się do 365 dni.a sprawdzę sam...
Sprawdzałem i już nieaktualny.
Coś na starość nie tak z tobą masz jakieś urojenia wszędzie widzisz tylko kradzież i piractwo a to nie na tym forum to jest forum z legalnymi programami a to że czasem trzeba inaczej cos zainstalować żeby działało jest legalne i wydaje mi sie że powinieneś podziękować takiej osobie co znalazła sposób żeby cos działało i zmarnowała na to swój cenny czas a twoje urojenia z piractwem i kradzieżą to zgłoś do danej firmy a wtedy jeszcze ci polecą dobrego psychiatrę nie mam szacunku do takich jak ty bo wszędzie szukasz swoich kolegów ....a to że jesteś nieudacznikiem i nic nie potrafisz sam zrobić zwalasz na... to tyle miłej nocy i zmień lekarzaJuż o tym pisałem chyba w innym wątku. Nie wiem w jakim celu pokazywać tu promocje przeznaczone nie dla naszego kraju. Nie zamierzam instalować niczego w jakiś dziwny sposób. Uważam to za zwykłe piractwo i kradzież.
Ten działa, ale poprzedni sprzed godziny nie był aktywny. Zresztą nie ma to znaczenia teraz. Jest link z dobrym portable i powinien na dłuższy czas załatwić temat nie swojego regionu.Ja też przed napisaniem sprawdzałem i link działa. Pobrałem bez problemu.
ten ostatni zawiera nowszą (może i najnowszą) wersję 9.2.0.178Ten działa, ale poprzedni sprzed godziny nie był aktywny. Zresztą nie ma to znaczenia teraz. Jest link z dobrym portable i powinien na dłuższy czas załatwić temat nie swojego regionu.