marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Ręce już mi opadają z tym IObit :nono

iWBvrR4.png

Ostatnia edycja:

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
35289

IObit Driver Booster 10 PRO Giveaway

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Terms

• This is the 6-month license for the first 500 devices to activate
  • Update policy: Free updates during the subscription
  • No technical support

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
797
Miasto
Hajnówka
Tak sobie na próbę zainstalowałem i przy próbie aktywacji kluczem promocyjnym otrzymałem komunikat że klucz nie jest prawidłowy dla mojego kraju i regionu. Won z taką promocją. Instalka zawiera ponadto mnóstwo zbędnych dodatków, trzeba bardzo uważać by czegoś głupiego nie zainstalować. Cholerne paskudztwo. Po instalacji trzeba ręcznie zrestartować explorer.

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
64
Tak sobie na próbę zainstalowałem i przy próbie aktywacji kluczem promocyjnym otrzymałem komunikat że klucz nie jest prawidłowy dla mojego kraju i regionu. Won z taką promocją. Instalka zawiera ponadto mnóstwo zbędnych dodatków, trzeba bardzo uważać by czegoś głupiego nie zainstalować. Cholerne paskudztwo. Po instalacji trzeba ręcznie zrestartować explorer.
Po instalacji tego cuda musiałem przywracać cały system,odradzam.

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11626
Miasto
Somewhere over the rainbow.

A może tutaj jest rozwiązanie:

W dodatku na forum są osoby z różnych stron świata i może im się promocja spodoba i przyda :)

Do góry