Już niedługo za darmo na:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Kamelka napisał:
Filozof napisał:U mnie również zaistniała podobna sytuacja. Według Iobit Driver Booster PRO miałem wszystkie sterowniki aktualne, a według Driver Dr (z konkursu Szeryfa) miałem 16 sterowników nieaktualnych, w tym ważne sterowniki systemowe. Dziwna sprawa.
Tak się dzieje. Właściwie to standard. Ja już przestałem się tym przejmować. Oczywiście entuzjaści mogą sprawdzić na stronach każdy sterownik z osobna i ocenić, który z programów był najbliżej prawdy.Filozof napisał:U mnie również zaistniała podobna sytuacja. Według Iobit Driver Booster PRO miałem wszystkie sterowniki aktualne, a według Driver Dr (z konkursu Szeryfaalco napisał:Takie małe spostrzeżenie.
Jak widać według Iobit wszystkie sterowniki są aktualne. Według Driver Magician 8 nie jest.) miałem 16 sterowników nieaktualnych, w tym ważne sterowniki systemowe. Dziwna sprawa.
Filozof napisał:@zeno06,
Warto jednak wymieniać informacje, aby znaleźć jak najlepszy program, z czułym wyszukiwaniem i jak największą bazą sterowników.
zeno06 napisał:Tak się dzieje. Właściwie to standard. Ja już przestałem się tym przejmować. Oczywiście entuzjaści mogą sprawdzić na stronach każdy sterownik z osobna i ocenić, który z programów był najbliżej prawdy.![]()