Re: Jakie lubimy filmy, seriale i jakie ostatnio oglądaliśmy
Korea północna
Korea północna
Przepraszam,że dopiero teraz...ale seriale słabiej mi wchodzą.Dwaj detektywi - Rustin Cohle (Matthew McConaughey) i Martin Hart (Woody Harrelson) - pracują nad sprawą dziwnych morderstw w Luizjanie w połowie lat 90. XX wieku. Po 17 latach od zamknięcia sprawy, dowiadują się o kolejnym morderstwie.
Detektywi z Departamentu Q – zajmującego się nierozwiązanymi i przeterminowanymi sprawami – próbują rozwikłać makabryczną zbrodnię sprzed lat. Choć rzekomy zabójca od prawie dwóch dekad siedzi za kratkami, na policję zgłasza się świadek, który rzuca nowe światło na dawno zamkniętą sprawę (...)
w skrócie -kapitalny film, trzymający w zasadzie od początku w napięciuPrzebywająca na wakacjach amerykańska rodzina stara się uciec z pogrążonego w rewolucji południowoazjatyckiego państwa
kolejny kapitalny film oparty na faktachRok 1996. Podczas wspinaczki na najwyższy szczyt świata członkowie ekspedycji stawiają czoło potężnej burzy śnieżnej.
mocny i ciekawy-bardzo fajna rola Olivi WildeGrupa naukowców przeprowadza eksperyment na martwym psie, starając się przywrócić go do życia. Gdy odkrywają sposób na ożywianie zmarłych i pragną ogłosić to światu, ich szef zamyka projekt i konfiskuje wszelkie materiały. Oburzeni uczniowie postanawiają wziąć sprawy w swoje ręce i powrócić do badań. W trakcie pracy dochodzi do tragicznego wypadku, w którym ginie Zoe (Olivia Wilde). Pozostali decydują się wskrzesić koleżankę w ten sam sposób, w jaki ożywili psa. Nie wiedzą jednak, jakie niesie to ze sobą konsekwencje…
Prezydent USA powołuje ekspertów od gier wideo do walki z obcymi, którzy zaatakowali Nowy Jork.
Ktosiu-ten film to hołd złożony latom 80...jesteś za młodym Chłopcem żeby to pamiętać.Nie jest taki zły.ktośtam napisał:Pixels (Piksele)
Jeden z najgorszych filmów jakie było mi dane obejrzeć i całe szczęście, że zrypałem go za darmo z sieci, bo dostałbym napadu kurwicy, gdybym wydał choć €0.01 na bilet na ten gniot
Machnięty ! Faktycznie niczego sobie horrorek...a Olivia Wilde...Jezu...nawet z tymi czarnymi oczami :jorn napisał:Efekt Łazarza ( 2015 )
mocny i ciekawy-bardzo fajna rola Olivi Wilde
polecam! 7,5/10