A
Anonymous
A o czym ja piszę? Trzeba podawać pełne informacje.OXYGEN THIEF napisał:Przez proxy pójdzie![]()

A o czym ja piszę? Trzeba podawać pełne informacje.OXYGEN THIEF napisał:Przez proxy pójdzie![]()
Emmers napisał:Kaspersky moim zdaniem jest za ciężki dla normalnego systemu, zbyt często wykrywa zagrożenia gdzie ich nie ma (profilaktycznie) jak każdy Rosjanin...blokuje przeglądarki i jest w ogóle podobny do pewnego polityka, który myśli, że jest pępkiem świata. Skończyłem.
Zgadzam się Kasperski to zamulacz i nie ważne jakiego masz kompaFilozof napisał:Emmers napisał:Kaspersky moim zdaniem jest za ciężki dla normalnego systemu, zbyt często wykrywa zagrożenia gdzie ich nie ma (profilaktycznie) jak każdy Rosjanin...blokuje przeglądarki i jest w ogóle podobny do pewnego polityka, który myśli, że jest pępkiem świata. Skończyłem.
Coś się ostatnio z Emmersem zgadzam jak nic i to w całej rozciągłości![]()
Kaspersky jest dobrym i dość skutecznym programem zabezpieczającym, ale potrafi mocno zamulić nawet najlepszy, najnowszy i najbardziej wypasiony system (jak kiedyś Norton). Miałem przez dwa lata z promocji Plus GSM (internet bezprzewodowy), za darmo, więc szkoda nie skorzystać, pełna wersję Kaspersky Internet Security. Gdy promocja minęła to odinstalowałem i doświadczyłem co to znaczą szybko działające komputery.
Przy słabszych, czy starszych sprzętach, to z oprogramowaniem Kasperskyego nawet nie da się netu normalnie przeglądać, a o jakiejś pracy należy zapomnieć.![]()
Malwarebytes Anti-Malware masz nową wersje więc spróbuj wyszła 21 majamerkaba napisał:Kaspersky Antivirus 2013 w porównaniu do Malwarebytes Anti-Malware to porażka nie wiem jak te nowsze wersje
ale najnowsza wersja Malwarebytes Anti-Malware wykłada się podczas aktualizacji