Kaspersky Antivirus 2013 za darmo (na rok )

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29981
Miasto
Trololololo

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Kaspersky moim zdaniem jest za ciężki dla normalnego systemu, zbyt często wykrywa zagrożenia gdzie ich nie ma (profilaktycznie) jak każdy Rosjanin...blokuje przeglądarki i jest w ogóle podobny do pewnego polityka, który myśli, że jest pępkiem świata. Skończyłem.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Emmers napisał:
Kaspersky moim zdaniem jest za ciężki dla normalnego systemu, zbyt często wykrywa zagrożenia gdzie ich nie ma (profilaktycznie) jak każdy Rosjanin...blokuje przeglądarki i jest w ogóle podobny do pewnego polityka, który myśli, że jest pępkiem świata. Skończyłem.

Zgadzam się w 100% :ok

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
dzięki za odpowiedź, poczekam na inną promocję.
pozdrawiam

merkaba

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
17
Kaspersky Antivirus 2013 w porównaniu do Malwarebytes Anti-Malware to porażka nie wiem jak te nowsze wersje
ale najnowsza wersja Malwarebytes Anti-Malware wykłada się podczas aktualizacji

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Filozof napisał:
Emmers napisał:

Coś się ostatnio z Emmersem zgadzam jak nic i to w całej rozciągłości :dziwak

Kaspersky jest dobrym i dość skutecznym programem zabezpieczającym, ale potrafi mocno zamulić nawet najlepszy, najnowszy i najbardziej wypasiony system (jak kiedyś Norton). Miałem przez dwa lata z promocji Plus GSM (internet bezprzewodowy), za darmo, więc szkoda nie skorzystać, pełna wersję Kaspersky Internet Security. Gdy promocja minęła to odinstalowałem i doświadczyłem co to znaczą szybko działające komputery.

Przy słabszych, czy starszych sprzętach, to z oprogramowaniem Kasperskyego nawet nie da się netu normalnie przeglądać, a o jakiejś pracy należy zapomnieć. :hi
Zgadzam się Kasperski to zamulacz i nie ważne jakiego masz kompa :)
Norton do 2007 roku mulił ale pozniej postawili z symantec na od wersji 2008 juz z wersji na wersje był coraz lzejszy a teraz moim zdaniem jest najlżejszy ze wszystkich antywirusów i tak ma byc bo sie go nie odczuwa a KiS niestety dalej muli i jeszcze na dodatek nie wyrabia się z wtyczkami do przegladarek Pozdr :)

merkaba napisał:
Kaspersky Antivirus 2013 w porównaniu do Malwarebytes Anti-Malware to porażka nie wiem jak te nowsze wersje
ale najnowsza wersja Malwarebytes Anti-Malware wykłada się podczas aktualizacji
Malwarebytes Anti-Malware masz nową wersje więc spróbuj wyszła 21 maja
Mam pare kluczy do wersj Malwarebytes Pro więc pisac to oddam za darmo
:)

Bwoy

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Super opcja tylko po zainstalowaniu angielskiej wersji da się ją spolszczyć? nie mogę znaleźć nic na ten temat... a instalowałem angielską żeby na 100% działało. Ja przeżyję z angielskim tylko już sobie wyobrażam spinę mojego taty że zepsułem bo on nierozumie o co cho xDDD

Do góry