sebastian1988
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 0
Czekałem na konkurencję z licencji dla tego programu. Może on teraz, istnieje wiele powodów, dla których chciałbym mieć licencję na ten program: - Mam system operacyjny 64 bit i wersja bezpłatna nie dostępu do tego programu do gry - często zainstalować różne programy / I jak eksperymenty i jestem ciekawy / są problemy z ich odinstalowaniu następnie - dużo słyszałem o tym programie i od tego, co wiem, to już kultowy program do deinstalacji oprogramowania nawet najbardziej kłopotliwe. - Prędkość jazdy i kilka dodatkowych narzędzi. wśród nich znaleźć można administratora systemu Auto-Godzina startu, funkcja usuwania nieistotnych plików pozostawionych po instalacji programów, czyszczenia historii przeglądarek, pakietu Office oraz możliwość kasowania plików nieodwracalną i folderów - sposób na myśliwego , oznaczone są na ikonę programu, który chcemy odrzucić, a aplikacja do uznania wstawania, w jaki sposób odwołać go tak, słowem wśród stosowania tego typu Reva Uninstaller Pro jest najlepszy. Reva Uninstaller to program do deinstalacji fantasy programów. W przeciwieństwie do Windowsowski dodaj / usuń programy Reva jest usunięcie ich bardzo dokładnie, czyszczenie wszystkich wpisów w rejestrze też. Możliwość umieszczenia dokładność czyszczenia jest wielki plus tego programu pozostaje po programach, co jest przydatne szczególnie dla niedoświadczonych użytkowników. "Tryb Hunter" jest także bardzo ułatwia proces deinstalacji. Używam darmowej wersji tego programu i bardzo jestem zadowolony, choć chciałbym mieć możliwość korzystania z wersji pro bo daje wiersz z nowych możliwości, tak jak: monitoring zainstalowanych programów (co pozwala na równomierne bardziej dokładne czyszczenie pozostałości po programach), usuwa również niekompletne instalacji i częściowo odinstalować programy i wiele innych nowych modułów niedostępna w wersji Free. Dlatego chciałbym, aby wygrać licencji dla wersji pro albo będzie to daj mi jeszcze lepiej dbać o to .. przeciwko niej komputer i nie martwić się o śmieci po usunięciu jakiegoś programu. Pozdrawiam Wszystkich Naszych ludzi
Przepraszam za błędy sensowne, :!: