KonkursPZD Konkurs ! / Giveaway ! Malwarebytes Premium

Status
Zamknięty.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Rules of the competition
1. ....
2. ....
3. ...
4. The competition will be held on 12/01/2018.

Does this really mean this competition ends 11 months from now?
I would like to know so I don't miss the day of the winner's list announcement.
In Europe, we use a different date format than in the US
The competition will end on January 12

divinenews

Świeżak
Reakcje/Polubienia
133
Miasto
Juneau, Alaska, (U.S.A.)
Thank you for for explaining Elvis.

michelx

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Mam na swoim komputerze do ochrony tylko windowsa defendera . Z chęcią do pomocy dołożyłbym coś dodatkowego. Skoro trafia się możliwość wygrania takiego programu, to niech to będzie Malwarebytes.

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
O zaletach tego softu nie ma co pisać, zrobili to moi poprzednicy. Wersja Free jest ze mną już trochę czasu i nie ma szans abym przepuścił taki konkurs.:dziękuę

A

antinkuntin

Quick and detailed deep scan options for viruses, worms, trojans, etc. cleans harmful files and programs, defends against the latest threats with the updated database, is a program I admire for its engineering.
Thankyou for the giveaway.

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Mbam jest numer wśród programów tego typu a licencja lifetime to nie wątpliwa gratka wiec biorę udział w konkursie.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Używałem Malwarebytes w wersji trial do skanowania zewnętrznych nośników danych ze względu na jego skuteczność. I muszę przyznać, że aplikacja jest bardzo skuteczna w szukaniu zagrożeń. Dlatego biorę udział w konkursie bo warto mieć taką ochronę w czasie rzeczywistym.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thank you for this opportunity.

Malwarebytes Anti-Malware Premium has proved itself time and again that it does it's job quite nicely and doesn't put any heavy burden on the system. It can be used as a second line of defense, as it has no known issues with any AV. MBAM is a very reliable security product that can meet the requirements of advanced and novice users alike.

deathsmear

Świeżak
Reakcje/Polubienia
98
Miasto
Egypt
Great Thanks for Exclusive Event

i want to win to enjoy Malwarebytes Anti-Malware Great Features:

- Potent Protection against online and offline malware threads plus ransomware
- Regular Updates.
- Lightweight ; Low system resources

kodziro123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Super program. Jedyna wadą jest spora cena ;) Chętnie bym przygarnął lifetime licence.

arlid

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Świetne narzędzie jeszcze znane mi z dawnych czasów. Super uzupełnienie pakietu zabezpieczającego. Niestety mimo rozwoju technologii na dobrą stronę, rozwijają się również i zagrożenia, a dodatkowa ochrona byłaby idealnym uzupełnieniem.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Wielkie dzięki dla angellomichel387 oraz p.Marcina Kleczynskiego. Doskonała okazja do zdobycia (tak to trzeba nazwać) świetnego programu. O jakości świadczy ilość startujących w konkursie. A także wiele opinii, których nie będę powtarzał. Kiedyś tez chciałem wygrać licencję na ten program. Może w nowym roku się uda. pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia :okhttps://programyzadarmo.net.pl/members/angellomichel387.8475/

stefek

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
Nigdy nie miałem okazji korzystać z tego programu, ale w związku z tym iż jest okazja zdobycia licencji lifetime
a program ma bardzo pochlebne opinie ,to chętnie wezmę udział w konkursie.

anonymus.91

Wygadany
Reakcje/Polubienia
21
Nie jestem początkującym użytkownikiem komputera ale wiele jeszcze nie wiem i dlatego szukam wiedzy w internecie i na forach także w tematach bezpieczeństwa . Wiem ,że Malwarebytes Premium należy do renomowanych i skutecznych programów. Nie jestem informatykiem czy programistą - dlatego chcę zwiększyć ochronę komputera bardzo dobrym programem jakim jest Malwarebytes Premium . Zależy mi na poprawie bezpieczeństwa w przeglądaniu internetu ,więc ten program będzie dobrym wyborem a konkurs daje mi szansę w praktyce .

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Program przydałby mi sie jako dodatkowe uzupełnienie ochrony mojego PC.
Wcześniejszą wersje wykorzystywałem jako skaner na żądanie, niestety licencja nie była lifetime, a tu mamy możliwość jej wygrania.
Program nie jest zbyt ciężki dla systemu, posiada ochronę anty-ransomware, można go używać w czasie rzeczywistym z innym AV.
Dziękuję za konkurs.

Status
Zamknięty.
Do góry