Konkurs! - Konto PREMIUM na 14 dni w serwisie Rapideo.pl

Status
Zamknięty.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Sir PainKiller napisał:
DVmsBlV.png

Sir PainKiller,
1959871_250419571811452_782881971_n.jpg
:)

A oto kod (nie pomyl się przy przepisywaniu):
RNum1RN.png

Uwaga! Z kodu można skorzystać do 20 maja 2014 r.

Jak zarejestrujesz kod, to potwierdź tu w temacie.

Konkurs trwa dalej...

A

Anonymous

Jak jest szansa zdobyć premium na rapideo, to grzechem byłoby nie spróbować :)
Graf dziękuję za kolejne konkursy

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Jeszcze raz dziękuję za konkurs :piwko
ulZCWgR.jpg
:ok

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Szczerze mówiąc to wątpie w to czy rzeczywiście są szanse wygrania w tym konkursie, bo wygrywają tylko vipy i osoby zasłużone - mam wrażenie , że te kody są rozdawane po znajomości. Ja już startowałem 3 krotnie w tych konkursach i nigdy nie wygrałem w konkursie rapideo.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
juhuhu napisał:
Szczerze mówiąc to wątpie w to czy rzeczywiście są szanse wygrania w tym konkursie, bo wygrywają tylko vipy i osoby zasłużone - mam wrażenie , że te kody są rozdawane po znajomości. Ja już startowałem 3 krotnie w tych konkursach i nigdy nie wygrałem w konkursie rapideo.
przyjdzie szczęście to wygrasz, a nie ciągle wylewasz żale , jak w temacie

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Nie ma czego gratulować od czasu do czasu wybranym rzucą ochłapy , a reszta przepłaca kilkakrotnie za serwis.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
raczej nie wierze w szczęście - wydaje mi się, że wszystkie lepsze konkursy są manipulowane - w życiu nigdy nie udało mi się nic wartościowego wygrać, a próbowałem tysiące razy i wydaje mi się, że rządzi tym ten kto losuje, a nie szczęście.

I to jest prawda co pisałem wcześniej, że wybranym rzucą ochłapy, ja jednak nawet nie miałem okazji spróbować , a że jest drogo to też jest fakt , bo 30 zł na miesiąc prawie to mało nie jest.

A

Anonymous

Karwasz twarz...Graf-jeżeli to prawda :eek: to lecisz z Forum :szydera za niebywałą manipulację :papież .

A

Anonymous

juhuhu napisał:
wydaje mi się

Słowo Klucz!

juhuhu napisał:
wszystkie lepsze konkursy są manipulowane - w życiu nigdy nie udało mi się nic wartościowego wygrać, a próbowałem tysiące razy i wydaje mi się, że rządzi tym ten kto losuje, a nie szczęście

To, że Ci się nie udało, nie oznacza, że konkursy są ustawione, a żeby kogokolwiek, o to posądzić trzeba mieć na to dowody i je ujawnić, chyba takich nie masz prawda? Jeśli nie masz, to zamiast wymyślać historię o przekrętach przy konkursach, to bierz udział w innych, nie udało się tym razem, uda się następnym, ale jak się nie wygrywa, to nie można od razu pisać, że "konkursy są ustawione"

PS. Ten temat jest od brania udziału w konkursie nie od żalenia się, że się nie wygrało, jeśli coś, to załóż nowy temat do dyskusji o konkursach

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
ja nikogo nie oskarżam ja jedynie podejrzewam opierając się na faktach, a fakty są takie , że większość konkursów lepszych wygrywają ludzie z wysokimi rangami i to nie jest przypadek (raczej)

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12798
Miasto
Somewhere over the rainbow.
juhuhu napisał:
i teraz zleci się cała paczka vip-fąfeli, którzy będą się nabijać i bronić swojego od którego dostają prezenty

Żebyś Ty wiedział ile razy w Lotto mnie oszukali. Trafiłem "6" ale podejrzewam, że zakręcili jeszcze raz żeby mi nie dać tej kasy, wcale bym się nie zdziwił jak by to graf też w tym palce maczał.

A

Anonymous

juhuhu napisał:
ja nikogo nie oskarżam ja jedynie podejrzewam opierając się na faktach, a fakty są takie , że większość konkursów lepszych wygrywają ludzie z wysokimi rangami i to nie jest przypadek (raczej)

No proszę Cię, poprzeglądaj tematy konkursowe zanim zaczniesz pisać takie rzeczy, zwłaszcza, że są one wyssane z palca, przejrzyj chociażby wszystkie strony tego tematu, przykładowo szpon5 ma wysoką rangę? Nie ma!, a wygrał? Wygrał... i to nie jest jedyny taki przypadek

PS. Jeśli chcesz się żalić, to nie w tym temacie, bo on jest od czegoś innego, załóż swój odpowiedni temat

Pozdrawiam

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Jak mówiłem kolejni ludzie z wysokimi rangami - bardziej bym uwierzył gdyby napisał to zielony.

Jeden wyjątek nie potwierdza reguły, a obserwuje konkursy od kilku lat , ale okey odpuszczam i tak nikogo nie przekonam, że nagradzani są ludzie z wysokimi rangami.

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
juhuhu, gdyby Graf chciał by się z nami Fąflami podzielić tymi bonusami to zrobił by to na ukrytym dziale dla Fąfli lub zorganizowałby dodatkowy konkurs dla nas w tym dziale. Niestety tak bywa że nie zawsze nam szczęście dopisuje w konkursach ale to nie dotyczy tylko ciebie. Więc głowa do góry i powodzenia :ok

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12798
Miasto
Somewhere over the rainbow.

rejestor

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
W poprzednim konkursie udało mi się wygrać kod na Rapideo, a na pewno nie byłem i nie jestem osobą z wysoką rangą na forum.

Status
Zamknięty.
Do góry