Thanks for the giveaway. Very smooth video playback even at high quality 4k (thanks to codecs) which is backed by its more fancy user-interface and picture enhancement technology.
Count me in for the giveaway.
Dziękuję za super konkurs :dziękuę
Obecnie na pc używam zakupionego rok temu Splash 2.0 i jestem z niego bardzo zadowolony.
Od dawna Splash jest dla mnie nr 1. Ma wszystko to czego potrzebuję, otwiera to co mu zapodam, a przy tym nie ma problemu przy moim starym kompie.
W konkursie biorę udział ponieważ chciałbym zainstalować ten super player w laptopie żony.
Bardzo dobry program,kiedyś go używałem z jakiejś promocji,ale po formatowaniu laptopa programu nie ma a chętnie znów bym go widział na moim laptopie. Dziękuję za konkurs,a w tej chwili używam PotPlayer.
Witam obecnie używam PotPlayer, odtwarzacz posiada wiele funkcji ale ich dostosowanie jest troszkę skomplikowane, w Mirillis Splash Pro podoba mi się prostota obsługi i skuteczność ustawionych tam filtrów co rzutuje na świetną jakość obrazu. Pozdrwaiem i życzę powodzenia
Thanks for the giveaway.
Currently, I use Windows Media Player and want to use Mirillis Splash Pro, because this player has more advanced functionality and the player does not require any third-party or additional software, because it already has a built-in package of its own codecs, which allows you to watch any video or listen to music, as well as allows you to watch TV channels in HD-quality.
Thanks for the Giveaway!
Mirillis Splash Pro is a video and audio player for Microsoft Windows and it support a multitude of video and audio files.
I am now using VLC media player and would like to change to Splash Pro because Splash can smooth out low
frame-rates, enhance the image quality and colours. It can make even standard definition videos look vibrant and HD.
It has the best interface and can play HD content fast and smoothly.
Splash pro najplynniej spośród kilku wcześniej wypróbowanych playerów odtwarzał pliki m2ts nakręcone kamerą podczas wakacji, imprez okolicznościowych odtwarzanych na starym lapku .
Dziękuję za świetny konkurs
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.