KONKURS - Shade Sandbox Enterprise Edition /lifetime/

Status
Zamknięty.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I was very happy when I know about this Giveaway, because this is an application that is very easy to use and has a very nice function to protect computer users from the threat of viruses and malware without the hassle of setting here and there
thank you

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
W związku z tym, ze często instaluję różne programy warto mieć program, który pozwoli mi na bezpieczne dla mojego systemu ich testowanie. Zapewnia mi to Shade Sandbox Enterprise Edition. Dodatkową zachętą do startu w konkursie jest to, że licencja programu jest dożywotnia.
Dzięki Andyxa za zorganizowanie konkursu.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Witam i dziękuję za organizację tak ciekawego konkursu :hi Już kilka razy starałem się o wygraną Sandboxie. Bez powodzenia. A tu niespodzianka. Konkurs na program podobnego typu a na dodatek, jak piszą szanowni poprzednicy, prostszy w obsłudze. No i wersja! Lifetime i enterprise. Dla wszystkich, którzy często "bawią się" w instalowanie przeróżnych aplikacji jest to program wręcz niezbędny. Może tym razem się uda?

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks andyxa for the giveaway.
I came across this software on another blog. A nice app as I rely now on Sandbox and VMs for browsing, download and testing new software's.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam

Ciekawy program,który stanowi świetne zabezpieczenie obok programów antywirusowych i pozwala umieścić newralgiczne programy w odizolowanym środowisku,konkurs wart uwagi choćby dlatego że licka jest lifetime :ok

:dziękuję i oczywiście biorę udział :)

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
275
Shade Sandbox w wersji rozszerzonej-świetne rozwiązanie dla "wiecznych" beta_testerów a do takich się zaliczam :) Jako alternatywa dla "brata-Sandboxa" może być interesujący a jako że nie posiadam żadnego z nich wchodzę do konkursu by zawalczyć o super- soft. Dzięki za konkurs. Pzdr!

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Nie miałem możliwości przetestowania tego programu. Jak, że często testuję nieznane mi programy korzystam z Sandboxie. Skoro nadarza się możliwość wygrania Shade Sandbox Enterprise Edition w wersji lifetime zgłaszam się do konkursu!

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Piaskownica "na stałe" by się przydała - czasem tylko używam darmowego Sandboxie /instaluję jak nie jestem pewien, czy dany program mi czegoś nie popsuje w systemie/.
Szanse niewielkie, ale udział biorę.
I bardzo wielkie dzięki za ten konkurs - dobra robota :ok

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Piaskownica dla przeglądarek i innych programów bardzo mi się przyda, ponieważ do tej pory nie korzystam z tego typu oprogramowania.
Dzięki za konkurs. :suuper

agnes1009

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Fajnie byłoby wygrać
1 Ponieważ program skutecznie chroni jak twierdzą inni użytkownicy
2 Ponieważ dożywotka
3 Ponieważ za darmola

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Często instaluje różne programy i program typu piaskownica z pewnością mi się przyda.
Tym chętniej przystępuje do konkursu w którym licencja jest lifetime a wersja programu
najbardziej wypasiona.
Dzięki za konkurs andyxa

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4794
Miasto
Gdynia Orłowo
.
Testuję wszelakiej maści aplikacje, co do których nie można, ba, nawet nie wolno mieć tzw. względnego zaufania. Ale to rajcuje. :klawik. To tak jak z nową dziewczynką poznaną na imprze. :zawsty Spotykasz się, obwąchujesz, sięgasz głębiej, a tu ... klops! Chłopczyk :facepalm

Zabawa groźnymi zabawkami w piaskownicy to czysta przyjemność. Miałem okazję popracować na Sandboxie dzięki rocznej licencji. A ponieważ klasyk (panujący nam wszem i wobec) orzekł, iż:
1) Program jest prostszy w konfiguracji od Sandboxie, bardziej przyjazny dla zwykłego zjadacza chleba.
2) Licencja jest dożywotnia więc nie będę obawiał się czy moja licencja będzie pasować do przyszłych wydań tego programu a wersja Enterprise jest / będzie zapewne bardziej wypasiona od wersji domowej
ja, zwykły zjadacz chleba, absolutnie kupuję argumenty i stawiam na pierwszym miejscu prostotę obsługi przy pełnym wypasie programu, i również na pierwszym miejscu stawiam dożywocie w posługiwaniu się. Niech mnie licka przeżyje. Wolę to, niż pokłapać, posmakować a potem oblizywać się na wspomnienia o kiedyś tam posiadanej, tak jak w opisywanym przeze mnie przypadku z Sandboxie.

Andyxa Czekałem i zastanawiałem się jaki kolejny konkurs szykujesz, a tu ...
Wybór programu, ilość licencji - super. :ok
Dzięki i pozdrawiam

nagelfar44

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Świetny konkurs i świetne nagrody - wielkie dzięki andyxa za pozyskanie tylu cennych licencji :ok
Dzięki również dla hojnego Cybergenic :dziękuję

Każda sandboxowa aplikacja to dodatkowe zabezpieczenie dla kompa, zwłaszcza dla takiego, którego właściciel ciągle eksperymentuje z nowymi programami. Próbowałem Sandboxie w wersji freeware'owej i jestem dość zadowolony z doświadczeń na blacu boju. Jednak chciałoby się coś więcej...
Jeśli szczęście dopisze, może teraz uda się "podziałać" na szerszą skalę z użyciem pełnej wersji Shade Sandbox'a. To może być TO.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Pozwólcie że i ja przyłączę się do konkursu :gwizdek
Jak widać jest alternatywa dla sandboxie i to w świetnym wydaniu. Dzisiaj piaskownica do instalacji wielu programów jest lepszym rozwiązaniem od aplikacji typu HIPS. Praktycznie żadnych pytań, jedno ustawienie, znikome zapotrzebowanie na zasoby komputera - czegóż chcieć więcej? :hippie
Andyxa dzięki za świetny pomysł i organizację tego konkursu :dziękuję

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Na początku chciałem podziękować za wspaniały konkurs bo musiałeś sobie zadać dużo trudu żeby załatwić coś tak wspaniałego w tak dużej ilości andyxa
a piaskownica przyda mi sie bardzo bo lubię bardzo testować różne rzeczy a to będzie moje dodatkowe zabezpieczenie
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry