KONKURS - Splash PRO EX

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Dla córci, kinomaniaczki (ach ta polszczyzna)

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Testowałem, bardzo mi się podoba:
- przejrzyste menu,
- najważniejsze przyciski dobrze wyeksponowane na środku,
- faktycznie inna jakość obrazu i dźwięku

ogólnie fajny program, jeden minus, że nie odtwarza plików rmbv.

skubaso

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać licencję do programu Splash PRO EX, ponieważ jest to produkt przemyślany i wydajny, a do tego Polski.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Splash Pro EX to full wypas czyli, najważniejsze..wysoka jakość HD w połączeniu z wszystko w jednym_strumienie video, audio,kodeki... czyli No.1 Niech szczęście nam sprzyja i nagrodzi nas licencją legalności, życzę tego Wszystkim mimo że licki tylko dwie :) Pozdrowienia !

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Warto zdobyć licencję na splash pro ex ze względu na jego zaawansowane funkcje: poprawa jakości wideo, tryb oszczędzania energii, wbudowane kodeki itp...

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Fenomenalny program do odtwarzania filmów w wysokiej rozdzielczości. Praktycznie nie trzeba go konfigurować - a bezproblemowo wykorzystuje GPU przy dekodowaniu materiału HD , super obraz /żyleta HD/ i wszystko super
brakło by miejsca na zalety
a dlaczego chcę go wygrać bo jest the Best i nasz , a nie stać mnie na zakup ponieważ każdy grosz się dla mnie liczy

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Jako odtwarzacz do filmów HD urzekł mnie już w wersji Lite. W pro EX jestem również zainteresowany opcją konwersji filmów.
To są powody dla których chetni ebym wygrał ten przyjemny równiez dla oka sofcik.
Pozdrawiam

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Żadna nowina - bardzo chcę go używać.
Ci którzy choć spróbowali Splash-a nie zamienią go na nic innego. Polski program, który na dodatek ciągle się rozwija i udoskonala. :ok
Odtworzy większość materiałów filmowych - i to /jeśli trzeba/ w "poprawionej" na lepszą jakości.
A ja?
Marzę od dawna o wersji Pro Ex ...
To slogan i frazes, ale naprawdę to najlepszy z dotychczas testowanych przeze mnie progsów tego typu /a było ich sporo .../ :dziwak
Jeśli już miałbym znaleźć mankamenty to chyba tylko cena no i może to, że dla fanów plików zapisanych w formacie rmvb okaże się mało użyteczny /tego formatu /u mnie/ nie odtwarzał. /tu ukłon w stronę Mirillis - może warto o to powalczyć?/

rohflesh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Dolny Śląsk
Zdecydowanie najlepszy odtwarzacz plików Full HD - jako jedyny nie tnie mi się podczas odtwarzania plików.m2ts z kamerki. Używałem jego darmowej wersji - okrojonej o funkcje wzbogacania obrazu i dźwięku. Chcę go mieć dlatego biorę udział w konkursie.

Pozdrawiam

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Zainstalowałem sobie ten odtwarzacz. Jakość jaką oferuje ten program powaliła mnie na kolana. Nie widzę żadnej alternatywy dla Splash Playera, dlatego biorę udział w konkursie.

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Inne odtwarzacze nie sprostały moim wymaganiom, ten jest znakomity. Wszystko ładnie śmiga. Dlatego.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Doskonały program do odtwarzania. Jego zalety to poprawa jakości filmów lepsze wideo i audio, bardzo miła skórka.

Łapie się na ten konkurs ;)

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Co to w ogóle za pytanie, dlaczego chcę go mieć, Byczy Rogu?! :p
Polski super soft, więc trzeba go mieć. :hippie

Do góry