Testowałem, bardzo mi się podoba:
- przejrzyste menu,
- najważniejsze przyciski dobrze wyeksponowane na środku,
- faktycznie inna jakość obrazu i dźwięku
ogólnie fajny program, jeden minus, że nie odtwarza plików rmbv.
Splash Pro EX to full wypas czyli, najważniejsze..wysoka jakość HD w połączeniu z wszystko w jednym_strumienie video, audio,kodeki... czyli No.1 Niech szczęście nam sprzyja i nagrodzi nas licencją legalności, życzę tego Wszystkim mimo że licki tylko dwie Pozdrowienia !
Warto zdobyć licencję na splash pro ex ze względu na jego zaawansowane funkcje: poprawa jakości wideo, tryb oszczędzania energii, wbudowane kodeki itp...
Fenomenalny program do odtwarzania filmów w wysokiej rozdzielczości. Praktycznie nie trzeba go konfigurować - a bezproblemowo wykorzystuje GPU przy dekodowaniu materiału HD , super obraz /żyleta HD/ i wszystko super
brakło by miejsca na zalety
a dlaczego chcę go wygrać bo jest the Best i nasz , a nie stać mnie na zakup ponieważ każdy grosz się dla mnie liczy
Jako odtwarzacz do filmów HD urzekł mnie już w wersji Lite. W pro EX jestem również zainteresowany opcją konwersji filmów.
To są powody dla których chetni ebym wygrał ten przyjemny równiez dla oka sofcik.
Pozdrawiam
Żadna nowina - bardzo chcę go używać.
Ci którzy choć spróbowali Splash-a nie zamienią go na nic innego. Polski program, który na dodatek ciągle się rozwija i udoskonala.
Odtworzy większość materiałów filmowych - i to /jeśli trzeba/ w "poprawionej" na lepszą jakości.
A ja?
Marzę od dawna o wersji Pro Ex ...
To slogan i frazes, ale naprawdę to najlepszy z dotychczas testowanych przeze mnie progsów tego typu /a było ich sporo .../
Jeśli już miałbym znaleźć mankamenty to chyba tylko cena no i może to, że dla fanów plików zapisanych w formacie rmvb okaże się mało użyteczny /tego formatu /u mnie/ nie odtwarzał. /tu ukłon w stronę Mirillis - może warto o to powalczyć?/
Zdecydowanie najlepszy odtwarzacz plików Full HD - jako jedyny nie tnie mi się podczas odtwarzania plików.m2ts z kamerki. Używałem jego darmowej wersji - okrojonej o funkcje wzbogacania obrazu i dźwięku. Chcę go mieć dlatego biorę udział w konkursie.
Zainstalowałem sobie ten odtwarzacz. Jakość jaką oferuje ten program powaliła mnie na kolana. Nie widzę żadnej alternatywy dla Splash Playera, dlatego biorę udział w konkursie.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.