Konkurs ! TuneUp Utilities 2011 ! Giveaway

Status
Zamknięty.

benioxxl

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam.
Po raz pierwszy zetknąłem się z tym programem w 2008r. była to wersja TuneUp Utilities 2007 dołączona do jakiejś gazety i od tego czasu jest to dla mnie numer jeden, jeśli chodzi o programy do optymalizacji PC, obecnie używam wersji 2010 i jestem bardzo zadowolony z tej wersji, jak i z nowych funkcji np. tryb turbo, chociaż trochę musiałem się przekonać do nowego interfejsu, dlatego chcę też powalczyć o "nowszy model" zwłaszcza, że dodano tam nową zakładkę z wszystkimi funkcjami w jednym miejscu.
Pozdrawiam.

kajo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Programów do optymalizacji jest dużo w tym wiele bezpłatnych. Jednak TuneUp budzi u mnie zaufanie. Posiada wszystko czego oczekuję od takiego programu. Mając ten program mogę zapomnieć o innych.

modecom

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam. Przeczytałem o tym konkursie i postanowiłem wziąć w nim udział zwłaszcza, że nosiłem się z zamiarem zakupu tej wersji TuneUp. Używam obecnie wersji z 2010 roku. TuneUp Utilities to jeden z najlepszych programów tego typu choć wersji z ubiegłego roku używam z mieszanymi uczuciami - wg mnie edycja z 2009 roku była najlepsza. Program będę jednak używał nadal bo jest on najbezpieczniejszy do optymalizacji systemów Windows. Liczę, że może uda mi się zdobyć jedną z licencji. Pozdrawiam wszystkich uczestników.

Bodzio52

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
TuneUpUtilities - zgadzam się ze wszystkimi respondentami oceniającymi ten mały kombajnik, jako doskonałe narzędzie do optymalizacji "okienek".

malajt2

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo chciałbym dostać ten kluczyk, ponieważ jest to najlepszy program do optymalizacji jaki znam. Jest szybki, wydajny i ma wiele ciekawych funkcji. W wersji testowej sprawdził się znakomicie i bardzo chciałbym go mieć w pełnej wersji. :D

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Dla mnie to najlepszy zbiór narzędzi w jednym programie służący kompleksowej i bezpiecznej "regeneracji" i optymalizacji,oraz zmiany ustawień Windows.Na uwagę zasługuje nowy interfejs(od 10-tki i Start Center).Jestem mu wierny "od powstania".Dlatego chciałbym mieć licencje!
Pozdrawiam

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Na to czekałem . Korzystam z wersji z 2009 i bardzo chętnie przesiadł bym się na model z 2011 czytając recenzje i testy tego programy . Jak dla mnie to jest program The Best i nigdy mnie nie zawiódł.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Dosyć mam już innych programów "to do tego, a tamto do tamtego". Ten jest wielozadaniowy i wcale nie gorszy od innych (nawet lepszy).

Również i ja pragnę wziąć udział w tym zacnym konkursie. :)

A

Anonymous

Przyznam się szczerze, że do tej pory używałem "legalnej inaczej" wersji TuneUp Utilities i przyznaję z ręką na secu, że lepszego programu do optymalizacji systemu nie miałem (i jeżeli nie zdobędę licki w konkursie, to raczej miał nie będę ;))
Mnogość funkcji jakie posiada TuneUp czyni z niego kompleksowe narzędzie do defragmentacji, czyszczenia rejestru, zarządzania ustawieniami systemu operacyjnego i zainstalowanych w nim aplikacji.
TuneUp to dla mnie absolutny "must have" i dlatego mam nadzieję, że uda mi się zdobyć legalną licencję na ten soft.

Pozdrawiam.

kris68

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Jest to bardzo ciekawy program i ma mnóstwo możliwości optymalizacji komputera. Sam przycisk 1-Click już sprząta komputer. Nowe wersje są coraz lepsze dlatego chciałbym wygrać tą wersje żeby większość moich programów była całkowicie legalna.Chciałbym porównać jak ta wersja ma się do wersji 2010.Pozdrawiam.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This is a very interesting program and has plenty of opportunities to optimize your computer. Sam 1-Click button cleans up your computer already. New versions are getting better so I want to win this version, most of my programs are completely legal. I am interesting to compare how this version is the version 2010.

przemeq

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Na co dzień używałem wersji 2010, ale z portalu niemieckiego i program "gryzł" w oczy :szok .
Podobno była możliwość spolszczenia, ale bałem, się grzebać, a i tak licencja wygasła...

Więc skorzystałem z wersji 2011 "Trial" i stwierdzam, że jest bardzo dobrym programem! :)
Czas szybko minął i już jestem po okresie testowym, więc oficjalna licencja była by WIELKIM SKARBEM.

P.S.
Fajny portal (zaglądam od paru tygodni), a teraz czas na udział w Forum.
Pozdrawiam

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
witam obecnie brak mi tego programu,i co tu dużo ukrywać TuneUp Utilities to program numer 1 i tak samo jak wszyscy też chciałbym wygrać licencję :!: :!: :!:

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcialbym wygrac TuneUp Utilities 2011 poniewaz jest to jeden z najlepszych programow narzedziowych do konserwacji i optymalizacji systemu operacyjnego windows. Jest niezawodny i posiada ogromne mozliwosci korekty pracy pc dzieki rozmaitym zaimplementowanym w nim narzedziom. Mam pelne zaufanie do tego programu i jak na razie nigdy sie nie zawiodlem, w szczegolnosci jesli chodzi o czyszczenie i defragmentacje rejestru. Posiadam starsza wersje tego programu wiec ucieszylbym sie niezmiernie gdyby udalo mi sie teraz go wygrac w konkursie.
:)

Echo1

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Pierwszy raz usłyszałem o programie TuneUp Utilities rok temu. Przypadkiem natknąłem się na ten program, gdy szukałem programu antywirusowego, był w komplecie z antywirusem. Postanowiłem wtedy zobaczyć, można nazwać wypróbować program. Byłem i nadal jestem na początku mojej przygody –zabawy z komputerem i Internetem. Zacząłem odkrywać program TuneUp Utilities, jego funkcje, możliwości. Powiem szczerze, wydaje mi się, że z tego programu mogą korzystać poczatkujący jak i zawansowani internauci. Proste ustawienia, czytelny interfejs, szeroki wachlarz możliwości. Dzięki temu programowi można ustawić, przyspieszyć komputer. Program będzie czyścił, naprawiał i ustawia optymalnie system. Dlatego ten program jest dla poczatkujących, że jednym kliknięciem można wyczyścić i przyspieszyć komputer, a dla bardziej zawansowanych ma cały wachlarz możliwości ustawienia, czyszczenie rejestru, defragmentacja dysku, informacje o systemie, odinstalowanie programów, zmiana programów startowych itp., itp. Wiele funkcji w jednym, nie trzeba instalować parudziesięciu programów oddzielnie, wystarczy zainstalować TuneUp Utilities i poświęcić trochę czasu na początku żeby ustawić program i po kłopocie potem, wszystko prawie odbywa się automatycznie w razie jakiś kłopotów to program nasz informuje o problemie i możliwości jego rozwiązania. Jeśli zainstaluje się program, jak to nazwać na starym systemie, którego nikt nie optymalizował, to efekt jest widoczny i odczuwalny od zaraz. Dlatego program TuneUp Utilities polecam każdemu użytkownikowi komputera, po prostu ten program ułatwia życie,i dlatego chciałbym wygrać licencje na ten program. Pozdrawiam

zir

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
TU U Uważam za bezkonkurencyjny i bezpieczny optymalizator "wszystko mający" co potrzeba a wersja 2011 zadziwia możliwościami i interfejsem.Dlatego chciałbym wygrać licencję.

Status
Zamknięty.
Do góry