lotto czy nie lotto oto jest pytanie :) - dużo obrazków

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
nie no jak będzie taka sytuacja to ogólne się zrobi ale tak jak napisałem wyżej że tylko osoby np z liczbą postów 10 czy tam 20+ byłyby brane pod uwagę i porządnym komentarzem dlaczego chcą lickę do danego programu :p
lunatic zawsze się coś wymyśli :p

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29988
Miasto
Trololololo
aha to ok,

Fąfel :dziwak :dziwak :dziwak nie mogę z tego

m4cios

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
24
problem z wymogiem komentarzy jest taki , ze w opisywanych programach na forum pojawiaja sie posty do kazdego z nich o tresci "fajny program" nastepny "ciekawy progam" nastepny "dobry program" i tak 10 postow szybko sie uzbiera, a pozniej to kasowac to jest 2 razy wiecej roboty niz napisac :p

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
No tak, jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził. Osobiście uważam że najlepszym rozwiązaniem będzie przyznawanie licencji temu kto napisze coś sensownego oczywiście o programie a nie jakiś banał np. to dobry program, chciałbym go mieć.
@mantisghost, jeżeli jesteś rozżalony losowaniami to nic prostszego, napisz do Autora programu i przekonaj go żeby dał kilka licencji na konkurs, w takim układzie będziesz gwarantowanym posiadaczem licencji oczywiście na resztę licencji urządzisz konkurs i wtedy będziesz je rozdawał wedle swojego uznania. Ja jestem na tym forum zwykłym uczestnikiem który właśnie pisze do Autorów i tym sposobem za opis i recenzję programu dostaję kilka licencji którymi potem się z wami dzielę. Nie jest sztuka narzekać lepiej zacząć działać ;)

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
my tu gadu gadu, a coś takiego się pojawiło:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

moze kogoś zainteresuje

Fąfel melduje się :p

Co do tych postów konkursowych - pisałem już wcześniej - posty ze starych konkursów można kasować, więc są "odejmowane" z licznika delikfenta

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29988
Miasto
Trololololo
Conti napisał:
my tu gadu gadu, a coś takiego się pojawiło:

moze kogoś zainteresuje

Fąfel melduje się :p

Co do tych postów konkursowych - pisałem już wcześniej - posty ze starych konkursów można kasować, więc są "odejmowane" z licznika delikfenta

Ja na to już skręciłem licki :cool: :cool:

m4cios

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
24
conti ale mi nie chodzi tylko o konkursowe ale ogolnie o wszystkie ... upierdliwy i leniwy leecher programow zawsze sie trafi co zrobi maniane i jak ja napisze "kurcze umarl mi kot" to on dorzuci spama "szkoda fajnie sie go posuwalo" pomimo tego, ze ja mam psa :p

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Kurcze, trudno Cię czymkolwiek zaskoczyć .....
Dobrze, dobrze, bardzo dobrze :-D

Znowu zamiast dodać posta wlazła mi ta strona:

upierdliwy i leniwy leecher programow zawsze sie trafi
Dobra, ale to by trzeba cenzurę wprowadzić, kasować ludziom posty, itp .... to już zdecydowanie lepiej wprowadzić rangę i co jakiś czas nabór do grupy.
Jakby tak chcieć oceniać merytorycznie ...... sam się zaraz ocenzuruję i ..... lepiej nie pisać .......

Poza tym oprócz postów jest jeszcze chat - tutaj też sporo się dzieje.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29988
Miasto
Trololololo
m4cios napisał:
i jak ja napisze "kurcze umarl mi kot" to on dorzuci spama "szkoda fajnie sie go posuwalo" pomimo tego, ze ja mam psa :p
:dziwak :dziwak :dziwak :dziwak

To jak robimy ?

Wielkie Pasowanie na Fąfli Jutro?

dobra ja moje propozycje dałem
no jeszcze mogę dodać olgix ( chyba zle to napisałem )

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
A tak swoją drogą to zajrzałem ka zakładkę użytkownicy i statystyka jest hmmm ..... w przybliżeniu 14 osób ma więcej niż 50 wypowiedzi, parę osób zbliża się do 50-tki, parenaście osób przekroczyło 10 ........

Zaskakujące, myślałem, że więcej osób sie udziela aktywnie biorąc pod uwagę, że "wszystkich użytkowników: 570"
naiwność .....

ale może to i lepiej, fajnie się tutaj gada, czyta itp .... można poczatować .... no dobra kończę, bo zaraz będzie że "bez wazeliny......" :D

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29988
Miasto
Trololololo
Conti napisał:
A tak swoją drogą to zajrzałem ka zakładkę użytkownicy i statystyka jest hmmm ..... w przybliżeniu 14 osób ma więcej niż 50 wypowiedzi, parę osób zbliża się do 50-tki, parenaście osób przekroczyło 10 ......

I własnie coś z ty trzeba zrobić aby to forum się bardziej "rozbujało"
zawsze można pójść w drugą stronę i zllikwidować forum ale czy warto.....trochę szkoda

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Conti napisał:
A tak swoją drogą to zajrzałem ka zakładkę użytkownicy i statystyka jest hmmm ..... w przybliżeniu 14 osób ma więcej niż 50 wypowiedzi, parę osób zbliża się do 50-tki, parenaście osób przekroczyło 10 ........

Zaskakujące, myślałem, że więcej osób sie udziela aktywnie biorąc pod uwagę, że "wszystkich użytkowników: 570"
naiwność .....

ale może to i lepiej, fajnie się tutaj gada, czyta itp .... można poczatować .... no dobra kończę, bo zaraz będzie że "bez wazeliny......" :D
98% zagląda tylko wtedy jak jest konkurs no i oczywiście po konkursie sprawdza wyniki.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29988
Miasto
Trololololo
Czyli wniosek z tego taki że Konkursy tylko dla fąfli :D

z ciekawości sprawdziłem inne forum
Members
7,128
Active Members
573

aktywni to ci którzy się zalogowali

udziela się max z 50 osób
tematyka podobna ale większy nacisk na ochronę PC i nowości

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
to chyba standard, ale lepiej tak niz forum o pupie maryni z poziomem onetowskim .....

Do góry