Malwarebytes Anti-Malware - wersje rozwojowe (Beta)

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
64
Jeszczy kod by się przydał:szok

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
64
Tyle to wiem, dzięki maiłem na 5 komputerów dożywotnie (został się jeden na najstarszym) straciłem dostęp do swojego serwera, wtedy jeszcze o tym nie myślałem. Teraz niema jak odzyskać kodów - pisałem do nich odsyłają mnie do emaila - niestety nie do odczytania. Myślałem że może pojawiła się jakaś darmowa promocja. Mam Eset NOD32 na razie wystarczy. A jest jakiś inny sposób przeniesienia licencji.

Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29644
Miasto
Trololololo
Tyle to wiem, dzięki maiłem na 5 komputreów dożywotnie (został sie jeden na najstrszym) straciłem dostęp do swojego serwera, wtedy jeszcze o tym nie myslałem. Teraz niema jak odzyskać kodów - pisałem do nich odsyłaja mnie do emaila - niestety nie do odczytania. Myslałem ze moze pojawiła sie jakś darmowa promocja. Mam Eset NOD32 narazie wystarczy. A jest jakis inny sposób przeniesienia licecji.
Konta na
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
pewnie nie założyłeś :scratch , tam zarządzasz licencjami.

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
64
Mam od wersji 2.. cos tam kto wtedy o tym myślał. Była taka promocja pierwszych ilość tam dostało za darmo podaj emaila i dostałeś kod. Teraz kontakt przez zarejestrowanego emaila. Tylko że ja nie mogę odczytać serwer nie istnieje. Ale na 16 letnim kopie się uaktualnia. Jak przenieś go na nowy komputer, bez potwierdzenia lub jak zmienić emaila. Ciekawostka jak wygenerowałem kody i chciałem wgrać na innym kopie to zgłasza że limit wykorzystany wyłącz jeden, 2 już nie używam. Nie ma jak wyłączyć nie ma konta.

Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29644
Miasto
Trololololo
Mam od wersji 2.. cos tam kto wtedy o tym myslał. Była taka promocja pierwszych iluść tam dostało za darmo podaj emila i dostałes kod. Teraz kontakt przez zaresjestrowanego emaila. Tylko że ja nie moge odczytać serwer nie istnieje. Ale na 16 letnim kopie sie uaktualnia. Jak przenieś go na nowy koputer, bez potwierdzenia lub jak zmienic emaila.
Czyli masz jakiś klucz licencji, sprawdź czy w programie jest wyświetlany i go sobie gdzieś zapisz. Załóż konto na
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i tam sobie dodaj ten klucz bo będziesz mogł sobie zarządzać licencją, aktywować na innych kompach itd.

Wygląda to tak
2025-01-18_201916.jpg

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
64
Spróbuję, dzięki.

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
64
Zarejestrowałem się tak jak pisałeś i przyjął mi kod z jednego komputera, wyrejestrowałem z 2 i nic. Straciłem dwie licencje jak na dziś. Mam jeszcze rejestracje na dysku z padniętego Dela Latitude na razie nie mam jak go odczytać.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29644
Miasto
Trololololo
Zarejestrowałem się tak jak pisałeś i przyjął mi kod z jednego komputera, wyrejestrowałem z 2 i nic. Straciłem dwie licencje jak na dziś. Mam jeszcze rejestracje na dysku z padniętego Dela Latitude na razie nie mam jak go odczytać.
W panelu który podałem zarzadzasz licencjami, jak zarejestrowałeś w panelu to nie straciłeś licencji.

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
64
Tak ograniczyli do1 licencji, teraz nowy M. generuje wszędzie /na innych koputerach, taki sam wygenerował kod na win7 ta sama licencja co na 11/ widocznie generują do ip a nie komputera jak kiedyś. Jak wyłączyłem na 7 to na innym już zgłasza że limit urządzeń wyczerpany. Została 1 musi starczyć.

Do góry