A
Anonymous
To nie tak. To jest tylko aktualizacja potrzebna jeśli system aktualizujesz z Windows 7 na Windows 8.
Przed aktualizacją Windowsa należy zainstalować łatkę KB2553141
Jeśli Stawiasz na czysto Windows 8 to ta łata nie jest potrzebna.
Jak pierwszy raz instalowałem Windows 8 przez aktualizację przez te narzędzie Microsoftu, to samo przypomniało i zainstalowało tą poprawkę.
Jak potem instalowałem Windows 8 na czysto, nie przez aktualizację, to tego Office Startera i tak nie było.
Więc nie instalując jej i tak nic nie Straciłeś.
Dzwoniłem do serwisu Samsunga- skoro miałem na Win 7 to chcę też mieć na Win 8.
On że powinienem mieć na recovery, ewentualnie na kopi, nie ma możliwości dać linka.
W necie jest info że Microsoft nie chce już dawać tego pakietu.
Miałeś przedtem offica, stąd zadziałał sam instalator, widocznie ten poprzedni zostawił w systemie jakieś pliki.
Przed aktualizacją Windowsa należy zainstalować łatkę KB2553141
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Jak pierwszy raz instalowałem Windows 8 przez aktualizację przez te narzędzie Microsoftu, to samo przypomniało i zainstalowało tą poprawkę.
Jak potem instalowałem Windows 8 na czysto, nie przez aktualizację, to tego Office Startera i tak nie było.
Więc nie instalując jej i tak nic nie Straciłeś.
Dzwoniłem do serwisu Samsunga- skoro miałem na Win 7 to chcę też mieć na Win 8.
On że powinienem mieć na recovery, ewentualnie na kopi, nie ma możliwości dać linka.
W necie jest info że Microsoft nie chce już dawać tego pakietu.
@EmmersJeśli w niedalekiej przyszłości kupicie nowy komputer, to nie zdziwcie się, gdy na jego pokładzie nie znajdziecie pakietu Office 2010 Starter.
Serwis ZDNet raportuje że Microsoft zaczął pomału uśmiercać tą wersję pakietu biurowego. Partnerzy OEM dostali od giganta z Redmond nowe wytyczne, w których zmusza się ich do zaprzestania dołączania Office'a 2010 Starter do nowych komputerów.
Miałeś przedtem offica, stąd zadziałał sam instalator, widocznie ten poprzedni zostawił w systemie jakieś pliki.