Hornet napisał:O co chodzi z tą tęczą ??
Koniec świata.Ale jakoś tym się nie przejmują...jak to może destrukcyjnie wpłynąć na osobowość dziecka.
Pozakładali jakieś fanpejdże na fejsie,że kochają tęczę...a przecież wiadomo,że cyklicznie będzie podpalana.
Jak już koniecznie musi stać to nie mądrzej byłoby przenieść ją do Puszczy Kampinoskiej czy Borów Tucholskich ?
No no no. Zostawcie Puszczę i Bory Tucholskie w spokoju
A poza tym, niech nam geje oddadzą tęczę!!!

Hornet, nastroje mam minorowe, bo jakie mam mieć w naszym kraju, przecież się na rzeczywistość nie obrażę, to jedynie się mogę trochę smucić, bo mi wkrótce dzieci zaczną samodzielne życie, a perspektywy średnie. Gdyby nie to, że przemocą się brzydzę (zazwyczaj

Marsze marszami, to jest ważne i może trochę naród się, w jakiejś części przebudzi. Ale problemem jest olbrzymia bierność polityczna i apatia polityczna Polaków - patrz referenda - chyba jedynym ważnym było to w Elblągu - znajdą się tacy co chcą demokracji bezpośredniej - ale ich jest garstka, a reszta i tak woli w domu siedzieć, bo woda w kranie ciepła jest; jeżeli to się nie zmieni, to będzie trudno ten kraj zbudować. Rozmontować, sprzedać, uczynić życie, pracę, interes trudnym i zależnym od tysięcy przepisów, narobić długów 1000 razy takich jak Gierek, to już zrobiono i robi się łatwo. Ale w druga stronę, pozytywnie - jest trudniej. A 2 mln aktywnych wyjechało, aby się pauperyzować na wyższym poziomie niż w kraju, taka tu bieda. Ma wyjechać jeszcze około 0,5 mln. Kto zostanie do pracy? Kto urodzi nowe pokolenie, tu w Polsce? Więc to nie o jesień chodzi i poziom serotoniny
No cóż, taki chyba nasz los, że musi być najpierw beznadziejnie, żeby było znośnie.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Ale po tym filmie co wkleiłeś, z ta piosenką rapującą, to od razu nadzieja rośnie. Może jednak mamy szanse na Polskę? Może Polacy o Nią powalczą, o siebie?