- Reakcje/Polubienia
- 66170
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Aplikacja, dzięki której można robić zakupy w dowolnym sklepie internetowym
Aplikacja, dzięki której można robić zakupy w dowolnym sklepie internetowym
Jedna z najlepszych aplikacji na Androida - zamek z osłoną prywatności
Ringtone Maker jest narzędziem, które pozwala personalizować dzwonki dla telefonu Android.
Photo Editor Pro to potężny edytor z wieloma niesamowitymi efektami i filtrami!
Photo Editor Collage Maker to łatwy w obsłudze i wszechstronny edytor zdjęć oraz narzędzie do tworzenia kolaży!
Dodaj emotikony do swoich zdjęć za pomocą emotikonów Emoji, uśmiechów i popularnych tagów.
Aplikacja Tornado VPN zapewnia nieograniczony ruch danych, odblokowuje zablokowane strony internetowe i zapewnia podstawową prywatność. Dzięki szyfrowaniu danych możesz chronić swoje dane przed hakerami.
Promo chyba się skończyło. Jest kup za 10,99 zł.
Wyświetla status połączenia Hi-Fi jako ikonę powiadomienia.
AppLock lini papilarnych jest jedną z najlepszych aplikacji na Androida - zamek z osłoną prywatności
Darmo przez 3 dni
Chcesz szybko przesłać artykuły w partii? Edytować artykuły w partiach lub porównać artykuły w partii?
Teraz korzystaj z tej aplikacji, aby stało się to łatwo i szybko!
Pochodzenie i historia imion, nazwisk, nazw miast.
Ucz się angielskiego, zarówno słownictwa i gramatyki, za darmo, w formie gry
Pozwolisz, że wtrącę 3 grosze. Promo zakończone ale chyba nie ma co specjalnie żałować. Przetestowałem tego navigatora i mapy cholernie długo się pobierają. Po pobraniu mapy bazowej trzeba jeszcze wgrać mapę konkretnego kraju. Kiedy już to zrobiłem okazało się, że może mam pecha ale muszę jeszcze raz wgrać bazę bo jakiś błąd. Po wgraniu mapy PL chciałem zassać jeszcze Czechy - no i komunikat, że w tym momencie to niemożliwe. Na drugi dzień ten sam komunikat. Jak jest z prowadzeniem? - przetestowałem w mieście. jest dobrze, ale to raczej zasługa mam osmandowych. Konkluzja - kto nie zdążył niech nie żałuje a w zamian za to pociągnie sobie innego nawigatora (też mamy osm) za free, którego z czystym sumieniem mogę polecić:Promo chyba się skończyło. Jest kup za 10,99 zł.