Płatne aplikacje (Android) za darmo

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66172
qkq2hDTOYvfdua7yTRzEbqVGxdgW6WgYodnRNIPBJjPgA4hblgg-GJVxdRTdFtg49g=s100
1Shop Pro

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Aplikacja, dzięki której można robić zakupy w dowolnym sklepie internetowym

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
61Twngzt2-BoQM1M6FjXzcBfoQxrBcZj6eeRMXgjEGM-Z3ohenFwPJyu9WEP-MUS8ac=s180
Photo Editor Pro
Photo Editor Pro to potężny edytor z wieloma niesamowitymi efektami i filtrami!
Photo Editor Collage Maker to łatwy w obsłudze i wszechstronny edytor zdjęć oraz narzędzie do tworzenia kolaży!
Dodaj emotikony do swoich zdjęć za pomocą emotikonów Emoji, uśmiechów i popularnych tagów.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
R9lwROTZkFcaqVfhrE5Q3K7jpgaLbh_5XBblDoPC1LD_pxFm-G_dHASjs-zVzhcYObU=s180
Tornado VPN
Aplikacja Tornado VPN zapewnia nieograniczony ruch danych, odblokowuje zablokowane strony internetowe i zapewnia podstawową prywatność. Dzięki szyfrowaniu danych możesz chronić swoje dane przed hakerami.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1620
Promo chyba się skończyło. Jest kup za 10,99 zł.
Pozwolisz, że wtrącę 3 grosze. Promo zakończone ale chyba nie ma co specjalnie żałować. Przetestowałem tego navigatora i mapy cholernie długo się pobierają. Po pobraniu mapy bazowej trzeba jeszcze wgrać mapę konkretnego kraju. Kiedy już to zrobiłem okazało się, że może mam pecha ale muszę jeszcze raz wgrać bazę bo jakiś błąd. Po wgraniu mapy PL chciałem zassać jeszcze Czechy - no i komunikat, że w tym momencie to niemożliwe. Na drugi dzień ten sam komunikat. Jak jest z prowadzeniem? - przetestowałem w mieście. jest dobrze, ale to raczej zasługa mam osmandowych. Konkluzja - kto nie zdążył niech nie żałuje a w zamian za to pociągnie sobie innego nawigatora (też mamy osm) za free, którego z czystym sumieniem mogę polecić:

Do góry