- Reakcje/Polubienia
- 47
Quń napisał:remool napisał:Jak na razie na placu boju pozostają:
Motorola moto G 3gen
Huawei P8 lite
ASUS ZenFone 2 Laser ZE500KL
z tej trojki tylko P8 lite
Quń napisał:remool napisał:Jak na razie na placu boju pozostają:
Motorola moto G 3gen
Huawei P8 lite
ASUS ZenFone 2 Laser ZE500KL
Jak dla mnie to w tym przypadku jego wygląd to porażka, "macałem" na żywoZeno napisał
Ja bym wybrał tak (w kolejności):
1 Meizu M2 Note
Designem (......) gasi pozostałe
Hmmm ASUS 143,70 x 71,50 x 10,90 mm, Meizu 150,90 x 75,20 x 8,70 mm5" cali a wielkość taka jak 5,5" Meizu 2Note
Warto...poza obciachowym wyglądem...bebechy ma całkiem zacne.remool napisał:Mam pytanie![]()
czy warto brać szajsunga S5 za 1100 z małym hakiem ???
Za 1300 możesz kupić nowego LG G3 - ja kupiłem i jestem mega zadowolony.remool napisał:Mam pytanie![]()
Z pewnością zatrzęsie ono podwalinami androidowego świata lecz mówi się trudno.... czy warto brać szajsunga S5 za 1100 z małym hakiem ???
W tej cenie - oczywiście warto... Ma wiele fajnych funkcji i zalet, Super AMOLED, porządny aparat, czytnik liniii pap, port micro USB 3.0 z obsługą MHL 2.0, filmy Ultra HD 4K, mimo przeciętej pojemności baterii, to długo trzyma i wiele innych. Dotychczas wymieniane nie mają startu. Słabą obudowę oraz obciachowy wygląd i tak zniweluje pokrowiec. A jeśli nie - to P8 Lite za 650 pln (w połączeniu z kontem w MBanku), też brzmi bardzo atrakcyjnie.remool napisał:Mam pytanie![]()
Z pewnością zatrzęsie ono podwalinami androidowego świata lecz mówi się trudno.... czy warto brać szajsunga S5 za 1100 z małym hakiem ???
zefirek83 napisał:V10 będzie kosztował z 2900 wiec gdzie tu warto go porównywać do LG G5 któy jest dostępny za 1,5k
G5 ma kosztowac ponad 3 tyś, wiec bedzie droższyzefirek83 napisał:V10 będzie kosztował z 2900 wiec gdzie tu warto go porównywać do LG G5 któy jest dostępny za 1,5k