Myślę że nie trzeba się zrażać do tego softu po wypowiedzi alco
PiotrN72 napisał:Myślę że nie trzeba się zrażać do tego softu po wypowiedzi alco
Nie korzystam. Myśle że to wina systemu. Tak czy inaczej mniejsza, nawet nie będe wnikał.OXYGEN THIEF napisał:wyłączyć antywirusa, może stąd takie spowolnienie.
No i zrobił pozytywne wrażenie, między innymi opcją zapisu zawartości RamDisk - dzięki niej po restarcie zawartość dysku nie zostaje wyczyszczona.OXYGEN THIEF napisał:Poczytałem trochę i w sumie bardzo nafaszerowany jest ten program (to dobrze) bo poza standardowymi dla tego typu programów narzędziami do kopii ma jeszcze RamDisk, SecureDisk i masę innych fajnych.
link podany wyżej:QILING Disk Master Pro v4.3 for FREE
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Dobrym pomysłem jest wygenerowanie sobie klucza aktywacji offline:QILING Disk Master Pro 4.3.7
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
KomunikatDobrym pomysłem jest wygenerowanie sobie klucza aktywacji offline:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Przyda się w razie reinstalacji (ale tylko na tym samym komputerze) po terminie promocji.
Potrzebny do tej operacji jest klucz otrzymany przy rejestracji i "HardwareId".
"HardwareId" można znaleźć w pliku C:\Program Files\QILING\Disk Master\log\DiskMasterUI.log
Szukać frazy "vDiskTask -- > Id=xxxxxxxxxxxxxxxxx (zamiast x-ów będzie wasz "HardwareId")
Niestety, aktywować się już nie da. Triala mam na miesiąc więc może się jakieś promo w międzyczasie trafi.Serial number has exceeded the number of activations, please contact technical support: