Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56072
Komunikat
Serial number has exceeded the number of activations, please contact technical support:
Niestety, aktywować się już nie da. Triala mam na miesiąc więc może się jakieś promo w międzyczasie trafi.
Szkoda że w marcu nie zrobiłeś sobie licek. Ja mam dwie, już przypisane do dysków.
Ale jak widzę to w lutym było promo na SOS, w marcu na GOTD, to chyba teraz można się spodziewać na GC lub Bits :)

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2600
Miasto
Kraków
Taka jedna ważna uwaga odnośnie działania tego programu. Program nie przywraca identyfikatora dysku więc niektóre programy po przywróceniu pozostają niezarejestrowane (zmienia się identyfikator dysku). Inne programy tego typu, zdecydowanie lepiej sobie z tym radzą.
Every disk has its own unique DiskID which is changing every time you reformatting the disk.
Dla przykładu, tak jest np. z GoodSync.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28503
Miasto
Trololololo
Taka jedna ważna uwaga odnośnie działania tego programu. Program nie przywraca identyfikatora dysku więc niektóre programy po przywróceniu pozostają niezarejestrowane (zmienia się identyfikator dysku). Inne programy tego typu, zdecydowanie lepiej sobie z tym radzą.

Dla przykładu, tak jest np. z GoodSync.
dobry sposób na wieczny trial :klawik

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2600
Miasto
Kraków
dobry sposób na wieczny trial :klawik
Licznik dni od dnia instalacji programu się nie zmienia, bo to jest zapisane w rejestrze i zapewne w plikach kodowanych programu, więc w tym przypadku zobaczymy "Twój czas testowania się zakończył, żeby dalej korzystać z programu musisz ........bla bla bla"
Tak na marginesie, to jechanie na trialu kilka razy ma sens jak program jest udostępniony w pełnej (nie ograniczonej) wersji. Niestety ale wielu producentów udostępnia demówki które do niczego się nie nadają. W przypadku GoodSync, wersja free jest tak limitowana że praktycznie nie da się z niej korzystać.

Niejaki

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1492
Dostał ktoś odpowiedż? bo próbowałem 3 razy i nic

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3239
Ostatnia edycja:

irfan19

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11099
QILING Disk Master Professional v 5.0
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

License Details:
License info:
1-computer lifetime license, for home and business use
Update policy: no free updates
Tech support policy: no free tech support
Re-install policy: cannot be registered after promo ends
Giveaway version: v5.0
Download size: 25.1 MB
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Regular price: $ 39.00 USD

Do góry