FARMER, Tadek59, dzięki!
Faktycznie, link Tadka prowadzi do wersji 3
Faktycznie, link Tadka prowadzi do wersji 3
Skoro zatem ja wygrałem w tym samym konkursie co Ty mac, to znaczy, że swobodnie mogę zaciągnąć wersję v3 i z tym kluczem instalować od podstaw, nie jako aktualizacja, dobrze myślę? I druga sprawa... tak mnie naszło, bo być może w niedługim czasie będę musiał zmienić laptopa. Czy jak zdeinstaluję Revo ze starego i zainstaluje na nowym, to powinno przyjąć klucz, czy raczej nie? Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej materii?mac napisał:FARMER ja również wygrałem tutaj w ostatnim konkursie i wersja 3.0 przyjmuję licencje.
Jeżeli będziesz chciał zainstalować na nowym laptopie będziesz musiał napisać do nich o zresetowanie licki i podać powód że kupiłeś nowy sprzęt . Ja tak miałem po zmianie dysku.artoor napisał:Skoro zatem ja wygrałem w tym samym konkursie co Ty mac, to znaczy, że swobodnie mogę zaciągnąć wersję v3 i z tym kluczem instalować od podstaw, nie jako aktualizacja, dobrze myślę? I druga sprawa... tak mnie naszło, bo być może w niedługim czasie będę musiał zmienić laptopa. Czy jak zdeinstaluję Revo ze starego i zainstaluje na nowym, to powinno przyjąć klucz, czy raczej nie? Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej materii?mac napisał:FARMER ja również wygrałem tutaj w ostatnim konkursie i wersja 3.0 przyjmuję licencje.
I have changed my computer and now I can't activate Revo Uninsaller Pro on my new computer, what to do?
We are sorry for the inconvenience, but you will have to contact our support team to reset your activation on the server. We treat such request with priority, so it usually takes from few munities to few hours and less than 24 hours
Nie potrzeba nic odinstalowywać. Od razy ściągać nową wersję i wklepać klucz (jak nie za pierwszym, to którymś następnym wejdzie).mac napisał:artoor, ja odinstalowałem wersje 2.5.9 i wgrałem 3.0. Wpisałem klucz i wszystko hula
dodam tylko, że resetowanie klucza trwa dosłownie chwile (w moim przypadku ok 5 minut czekałem na odpowiedź, pisałem po godzinie 18), zrobiłem to przy pomocy formularza na ich stronie, link poniżej:FARMER napisał:Jeżeli będziesz chciał zainstalować na nowym laptopie będziesz musiał napisać do nich o zresetowanie licki i podać powód że kupiłeś nowy sprzęt . Ja tak miałem po zmianie dysku.artoor napisał:Skoro zatem ja wygrałem w tym samym konkursie co Ty mac, to znaczy, że swobodnie mogę zaciągnąć wersję v3 i z tym kluczem instalować od podstaw, nie jako aktualizacja, dobrze myślę? I druga sprawa... tak mnie naszło, bo być może w niedługim czasie będę musiał zmienić laptopa. Czy jak zdeinstaluję Revo ze starego i zainstaluje na nowym, to powinno przyjąć klucz, czy raczej nie? Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej materii?mac napisał:FARMER ja również wygrałem tutaj w ostatnim konkursie i wersja 3.0 przyjmuję licencje.
Additional Info : Note : Support & Updates till next major release
Niestety nie aktywowałem jak i dwie pozostałe licencje , które posiadałem .OXYGEN THIEF napisał:Swego czasu Farmer wygrał tu lickę na revo zaczynającą się na E07XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX, ciekawe czy ta też aktywowała Revo Pro v 3