OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29704
Miasto
Trololololo
ale pisałeś że zmieniałeś coś tam w kompku, licencja jest przypisywana do dysku czy czegoś tam i wystarczy do nich tylko napisać żeby odblokowali.Pisałem do nich kilka razy i naprawdę szybko odpisywali więc radzę napisać raz jeszcze.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Trochę z innej beczki, nie wiem czy zauważyliście, że po zainstalowaniu wersji 3.0.0 jest już dostępna wersja 3.0.1. Podają przy tej aktualizacji, że ta już jest updatem płatnym... acz u mnie się zainstalowała pomimo monitu o konieczności wykupienia aktualizacji ;)
Wersja wygrana na tym forum - konkursy-giveaways-f7/konkurs-giveaway-revo-uninstaller-pro-t11691.html

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Rzeczywiście jest już nowa aktualizacja 3.0.1 :scratch Aktualizacja przebiegła bez problemu :) . Licencja z konkursu od grzesiek1920.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Jeżeli ktoś koniecznie chce ver. 3.X to można kupić z 50% zniżką, link poniżej:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

wychodzi wg. dzisiejszego kursu 63,57 zł :francuz

plusy:
- aktualizacje do wszystkich wersji 3.X
- dla zarejestrowanych użytkowników spora zniżka na kolejną "dużą wersję" tj. 4.X

minusy:
- wiadomo $$$ :szef

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
A to ci heca! Miałem już zaktualizowaną 3-kę, ale musiałem znowu przywrócić partycję i teraz w aktualizacjach programu pokazuje, że najnowsza wersja to 2.5.9.0, a jeszcze parę godzin temu była 3. Tak więc nie mogę tak jak poprzednio zaktualizować. Zablokowali taką możliwość ? :pala

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Conti napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
Jak byk wcześniej w ich FAQ widniało że licencje są na wersje czyli dostajesz na np: 2.20 i masz bezpłatne aktualizacje do 2.99.Więc nie wiem na co tu narzekacie, jedynie cieszyć się że niektóre licki od 2.XX pasują do 3.XX.
to jasne, ale w moim przypadku nie instalowalem 3.x. Ostatni z 2.x się zebzdzial a support to olal
Wczoraj sprawdzałem jeszcze jedną lickę czy będzie można zrobić aktualizację nie dało rady .Napisałem do nich że wymieniłem dysk i bym prosił o zresetowanie . W ciągu 10 minut przyszła wiadomość że już wszystko powinno być dobrze . Tak samo szybko przyszła odpowiedź na moje pytanie odnośnie czy licencja pasuje do 3 . Może trafiłeś na kogoś kto miał słaby dzień ??

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Manila napisał:
A to ci heca! Miałem już zaktualizowaną 3-kę, ale musiałem znowu przywrócić partycję i teraz w aktualizacjach programu pokazuje, że najnowsza wersja to 2.5.9.0, a jeszcze parę godzin temu była 3. Tak więc nie mogę tak jak poprzednio zaktualizować. Zablokowali taką możliwość ? :pala
Miałem taką samy sytuację. Ale ściągnąłem v3 i zrobiłem instalację v3 na v2.5.9 i bez problemu nakładka zadziałała. Potem już przy sprawdzeniu aktualizacji w v3 pokazało, że jest dostępna v3.0.1 i poszło gładko :)

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Dorzucę swoje 3 grosze do tematu. Garść informacji "technicznych":
- licencję wygrałem na technetblog'u
- klucz zaczyna się od F87xxxxxxx itd.
- wczoraj zainstalowałem czystą wersję 3.0 (bez nakładki) i aktywowałem ją kluczem z konkursu "technetblog"
- dzisiaj zauważyłem, że jest nowa aktualizacja: 3.0.1 (po naciśnięciu na aktualizuj w okienku było napisane płatna aktualizacja)
- po ściągnięciu i zainstalowaniu aktualizacji wszystko działa prawidłowo (mam wersję 3.0.1) :)

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Może ktoś posiada instalkę do 3.0.0 - warto było by jeszcze spróbować a linki prowadzą do 3.0.1 :gwizdek

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Jeżeli ktoś ma klucz z technetblog'a to może śmiało instalować nowa wersję. Aktualizuję się bez problemów.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29704
Miasto
Trololololo

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia