ale pisałeś że zmieniałeś coś tam w kompku, licencja jest przypisywana do dysku czy czegoś tam i wystarczy do nich tylko napisać żeby odblokowali.Pisałem do nich kilka razy i naprawdę szybko odpisywali więc radzę napisać raz jeszcze.
Aktualizacja przebiegła bez problemu 

Wczoraj sprawdzałem jeszcze jedną lickę czy będzie można zrobić aktualizację nie dało rady .Napisałem do nich że wymieniłem dysk i bym prosił o zresetowanie . W ciągu 10 minut przyszła wiadomość że już wszystko powinno być dobrze . Tak samo szybko przyszła odpowiedź na moje pytanie odnośnie czy licencja pasuje do 3 . Może trafiłeś na kogoś kto miał słaby dzień ??Conti napisał:to jasne, ale w moim przypadku nie instalowalem 3.x. Ostatni z 2.x się zebzdzial a support to olalOXYGEN THIEF napisał:Jak byk wcześniej w ich FAQ widniało że licencje są na wersje czyli dostajesz na np: 2.20 i masz bezpłatne aktualizacje do 2.99.Więc nie wiem na co tu narzekacie, jedynie cieszyć się że niektóre licki od 2.XX pasują do 3.XX.
Miałem taką samy sytuację. Ale ściągnąłem v3 i zrobiłem instalację v3 na v2.5.9 i bez problemu nakładka zadziałała. Potem już przy sprawdzeniu aktualizacji w v3 pokazało, że jest dostępna v3.0.1 i poszło gładkoManila napisał:A to ci heca! Miałem już zaktualizowaną 3-kę, ale musiałem znowu przywrócić partycję i teraz w aktualizacjach programu pokazuje, że najnowsza wersja to 2.5.9.0, a jeszcze parę godzin temu była 3. Tak więc nie mogę tak jak poprzednio zaktualizować. Zablokowali taką możliwość ?ala
Proszę bardzo :pss napisał:Może ktoś posiada instalkę do 3.0.0 - warto było by jeszcze spróbować a linki prowadzą do 3.0.1![]()
Improved scanning for leftovers
Fixed bugs
Updated language files