ale pisałeś że zmieniałeś coś tam w kompku, licencja jest przypisywana do dysku czy czegoś tam i wystarczy do nich tylko napisać żeby odblokowali.Pisałem do nich kilka razy i naprawdę szybko odpisywali więc radzę napisać raz jeszcze.
Wczoraj sprawdzałem jeszcze jedną lickę czy będzie można zrobić aktualizację nie dało rady .Napisałem do nich że wymieniłem dysk i bym prosił o zresetowanie . W ciągu 10 minut przyszła wiadomość że już wszystko powinno być dobrze . Tak samo szybko przyszła odpowiedź na moje pytanie odnośnie czy licencja pasuje do 3 . Może trafiłeś na kogoś kto miał słaby dzień ??Conti napisał:to jasne, ale w moim przypadku nie instalowalem 3.x. Ostatni z 2.x się zebzdzial a support to olalOXYGEN THIEF napisał:Jak byk wcześniej w ich FAQ widniało że licencje są na wersje czyli dostajesz na np: 2.20 i masz bezpłatne aktualizacje do 2.99.Więc nie wiem na co tu narzekacie, jedynie cieszyć się że niektóre licki od 2.XX pasują do 3.XX.
Miałem taką samy sytuację. Ale ściągnąłem v3 i zrobiłem instalację v3 na v2.5.9 i bez problemu nakładka zadziałała. Potem już przy sprawdzeniu aktualizacji w v3 pokazało, że jest dostępna v3.0.1 i poszło gładkoManila napisał:A to ci heca! Miałem już zaktualizowaną 3-kę, ale musiałem znowu przywrócić partycję i teraz w aktualizacjach programu pokazuje, że najnowsza wersja to 2.5.9.0, a jeszcze parę godzin temu była 3. Tak więc nie mogę tak jak poprzednio zaktualizować. Zablokowali taką możliwość ?ala
Proszę bardzo :pss napisał:Może ktoś posiada instalkę do 3.0.0 - warto było by jeszcze spróbować a linki prowadzą do 3.0.1![]()
Improved scanning for leftovers
Fixed bugs
Updated language files