Mi nie poszła . Kontaktowałem się z supportem i stwierdzili że licka jest do 2.5.9Likwis napisał:Ja wygrałem lickę w konkursie Neo, ciekawe czy mi wejdzie![]()
FARMER napisał:Mi nie poszła . Kontaktowałem się z supportem i stwierdzili że licka jest do 2.5.9Likwis napisał:Ja wygrałem lickę w konkursie Neo, ciekawe czy mi wejdzie![]()
ala
a dokładniej ??HrabiaDracula napisał:Czyli jednym słowem zlewaja klienta na całej lini
TakLikwis napisał:FARMER napisał:Mi nie poszła . Kontaktowałem się z supportem i stwierdzili że licka jest do 2.5.9Likwis napisał:Ja wygrałem lickę w konkursie Neo, ciekawe czy mi wejdzie![]()
ala
A od Neo masz jak ja stary?![]()
Nie wygenerowali stwierdzili że licencja jest do wersji 2.5.9 i tyleLikwis napisał:W sumie to powinni wygenerować nową po wysłaniu im starej . Spyshelter tak robił i problemu nie było . W końcu to licencja nie z gazetowej promocji tylko konkursowa![]()
to jasne, ale w moim przypadku nie instalowalem 3.x. Ostatni z 2.x się zebzdzial a support to olalOXYGEN THIEF napisał:Jak byk wcześniej w ich FAQ widniało że licencje są na wersje czyli dostajesz na np: 2.20 i masz bezpłatne aktualizacje do 2.99.Więc nie wiem na co tu narzekacie, jedynie cieszyć się że niektóre licki od 2.XX pasują do 3.XX.