Czekam na ruch ze strony sławektor'a.Hornet napisał:antbil007-trudno...jak nie chcesz to przecież Cię nie zmuszę.
Tak pamiętam.
Je jestem gotów.

Czekam na ruch ze strony sławektor'a.Hornet napisał:antbil007-trudno...jak nie chcesz to przecież Cię nie zmuszę.
Tak pamiętam.
Jezu...Securitas-odpuść sobie...chcesz się tak wymieniać uprzejmościami czy cierpisz na tzw. Syndrom Grafa ? Który widzi mnie na każdej stronie internetowejSecuritas napisał:Hornet alez oczywiscie Ciebie nikt nie przekona ze biale jest biale a czarne czarneInnego wytlumaczenie nie ma.
Od siania zametu to widocznie jestets ty .
Оунівець: Шановні поляки. Зрозумійте одну річ ваші предки були ОКУПАНТАМИ україни ОУН УПА попередило вас покинути українські землі до літа 1943 року що ще не зрозуміло. Скажи полячку один з другим щоб ти зробив коли до твого села прийшли німці забрали твою землю не пускали до лісу не давали ловити риби в річці закрили церкву і зробили костел. Батька забрали в концтабір і застрелили. Я б вбив всіх. А ви це робили українському народу пятьсот років. Вбивали, гвалтували, живими обдирали з шкіри, сажали на палю. Памятайте що ви наш ворог номер один. Наші герої Бандера і Хмельницький, Гонта і Залізняк, Шухевич і Олійник. А бандити Пілсудський і Собеський і нічого не вдієш така історія її не перепишеш.
OUN-owiec: Szanowni polacy. Zrozumcie jedną rzecz wasi przodkowie byli OPKUPANTAMI ukrainy OUN UPA uprzedziło was o (konieczności) opuszczenia ukraińskiej ziemi do lata 1943 r. co nie zostało zrozumiane. Powiedz polaczku jeden z drugim co byś zrobił jeśli do twojej wioski przyszli by niemcy zabrali twoją ziemię nie puścili do lasu nie dawali łowić ryby w rzece zamknęli cerkiew i zrobili kościół. Ojca zabrali do obozu koncentracyjnego i zastrzelili. Ja zabiłbym wszystkich. A wy co robiliście narodowi ukraińskiemu przez pięćset lat. Zabijaliście, gwałciliście, obdzierali ze skóry na żywca, nadziewali na pal. Pamiętajcie że wy jesteście naszym wrogiem numer jeden. Nasi bohaterowie to Bandera i Chmielnicki, Gonta i Żeleźniak, Szuchewicz i Olijnyk (ps. Enej - dop. mój). A bandytami Piłsudski i Sobieski i nic nie można zrobić taka jest historia i jej nie zmienisz.
Securitas-dlaczego tak niechlujnie piszesz te posty ? Masz dysleksjęSecuritas napisał:No i bardzo dobrzez ze Jarus pojechal na Ukraine, przynajmniej du** ruszyl i sie przewietrzyl.smieszy mnie jedynie pieprzenie glupot dlaczego np. minister Sikorski nie pojechal na Ukraine..a jak to ma wygladac?Minister Polski jedzie do obcego kraju,na Ukraine i bierze udziel w protestach przeciwko rzadowi Ukrainy?To moze odrazu tam wojsko wyslac?To to normalnie potraktowac moznabtbylo jako zamach stanu, wypowiedzenie wojny.Zadne wladze Polski nie moga tam pojechac i brac udzialu w demonstracjach..to tak jakby do nas przyjechali niemcy i zaczeli nawolywac do oddania im Sląska.Niech tam jezdza normalni zwykli politycy, to i tak bez znaczenia bo Ukraina nie wejdzie do UE.
O chorera, gdzby tego nie wolno było robić (ogólnie), to już dawno USASecuritas napisał:Ukraina jest niepodleglym panstwem a nie nasza kolonia w ktorej sprawy wewnwtrzne mozemy sie wtracac.
Musisz poczytać napisy na murach nie w Łodzi, a we Lwowie, Czerniowcach, Iwano-Frankowsku, Kołomyi, Stryju, itd.Hornet napisał:antbil007-a ten OUN-owiec którego cytujesz ma szanse w wyborach Prezydenckich ?
Jeśli nie ma to ten Twój cytat ma takie samo znaczenie jak napisy które czytałem na murach w Łodzi.
Cytujesz jakiegoś świra i utożsamiasz go z całym narodem Ukraińskim ?
Czyli jak ktoś dostanie kosą w Gdyni,to znaczy,że nie można tam nigdy jechać?
Nie muszę być w Łodzi, Lwowie, Czerniowcach, Iwano-Frankowsku, Kołomyi, Stryju, itd. żeby widzieć te napisy. Czyżbyś z mediami elektronicznymi miał na bakier?Hornet napisał:I Ty oczywiście antbil007 byłeś w we Lwowie, Czerniowcach, Iwano-Frankowsku, Kołomyi, Stryju, itd. i widziałeś te wszystkie napisy ??
Coraz bardziej przypominasz dr.Kulczyka![]()
(komplement !! ).
No właśnie...to sam sobie przeczysz...bo skoro ja nie jestem reprezentatywnym Polakiem to ten OUN-owiec też samo nie wyraża opinii większości narodu![]()