A
Anonymous
@ programexe mógłbym wrzucić na zasadzie przeciwwagi linki o tej postaci i tego co robi w interesie Kremla, jak bardzo pomaga i działa na korzyść Rosji. ale tego nie zrobię, nie warto:
Jak kojarzyć Twój avatar? Jako zwolennika czy przeciwnika Pisu. Bo patrząc na to co piszesz to z Pisem nie ma to nic wspólnego. Ma to działać na zasadzie wprowadzania w błąd czy po prostu nie znalazłeś w sieci obrazka z sierpem i młotem? Nie ma to żadnego znaczenia ale przy tak jawnym popieraniu czerwonych buców ..
BTW. Ludzie PiSu się już nie boją, ale Platforma straszyć czymś musi żeby zostać przy władzy dalej.
W tej kampanii, o dziwo, Rosją. A na następne wybory czym?
Dobry tekst:
Piskorski to tylko czubek góry lodowej. Kilka dni temu pisałem pisałem w tym wątku:
Lewacki bloger dostał medal od rządu.
Znany lewacki bloger Azrael Kubacki został odznaczony przez ministra obrony narodowej Tomasza Siemoniaka medalem „Za Zasługi dla Obronności Kraju”.
Kiedyś za szpiegostwo na rzecz wroga dostawało się kulkę w łeb, dziś medale od władzy nazywającej się polską..
Piskorski działał w faszystowskim piśmie dla skinów "Narodowy socjalizm", w którym wychwalany był m. in. Hitler i faszyzm. Ale jak tłumaczył, że faszystą nigdy nie był."Adolf Hitler przywrócił nam naszą szlachetną wizję, dał nam siłę do marzeń, do tworzenia nowych cywilizacji"
Jak kojarzyć Twój avatar? Jako zwolennika czy przeciwnika Pisu. Bo patrząc na to co piszesz to z Pisem nie ma to nic wspólnego. Ma to działać na zasadzie wprowadzania w błąd czy po prostu nie znalazłeś w sieci obrazka z sierpem i młotem? Nie ma to żadnego znaczenia ale przy tak jawnym popieraniu czerwonych buców ..
BTW. Ludzie PiSu się już nie boją, ale Platforma straszyć czymś musi żeby zostać przy władzy dalej.
W tej kampanii, o dziwo, Rosją. A na następne wybory czym?

Dobry tekst:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Piskorski to tylko czubek góry lodowej. Kilka dni temu pisałem pisałem w tym wątku:
Lewacki bloger dostał medal od rządu.
Znany lewacki bloger Azrael Kubacki został odznaczony przez ministra obrony narodowej Tomasza Siemoniaka medalem „Za Zasługi dla Obronności Kraju”.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Kiedyś za szpiegostwo na rzecz wroga dostawało się kulkę w łeb, dziś medale od władzy nazywającej się polską..