A
Anonymous
@antbil007
A jakieś fakty na to co Piszesz?
(Nie to co napisała wyborcza czy TVN)
(Nie to co napisała wyborcza czy TVN)
slawektor napisał:@antbil007
Napisałem o kolegach. Wspólnych. Co Ci mam udowodnić? Że znam się z nimi? Nie muszę Ci tego udowadniać. Wierz albo nie. Twój dylemat.slawektor napisał:@antbil007
John Travolta, Tom Cruise, Goldie Hawn, Demi Moore. Znani Ci? Zahipnotyzowani przez Hubbarda i jego kościół scjentologiczny. Masz wątpliwości?slawektor napisał:Logiczne jest przecież że kto jak kto ale Kaczyński, ponad setka profesorów, cześć rodzin Smoleńskich, nie jest zahipnotyzowana i wiedza co robią. Ufają mu. To nie jest fakt?
Mimo cholernej nagonki.
Jedzie na uczuciach. Dobre.
Ej spokojnie...ja też nigdy nie słyszałem,żeby ruskie dawali zegarki za gwałt...a historią już się interesowałem w brzuszku Mamy.polak900 napisał:Kolega Sławektor, przeginasz trochę post został zgłoszony, ale co można oczekiwać po niektórych debilach z Torunia.
Zajmij się swoją rodziną i ich brudami, a delikatnie mówiąc odwal się od mojej
No wiesz co antbil007antbil007 napisał:John Travolta, Tom Cruise, Goldie Hawn, Demi Moore. Znani Ci? Zahipnotyzowani przez Hubbarda i jego kościół scjentologiczny. Masz wątpliwości?![]()
Hornet napisał:Ej spokojnie...ja też nigdy nie słyszałem,żeby ruskie dawali zegarki za gwałt...a historią już się interesowałem w brzuszku Mamy.
Znajdź mi taki udokumentowany przypadek...a przeproszę Cię za siebie i Slawektora![]()
tu chodzi o kontekst ... zahipnotyzowanie, sekta, wiara, ślepa wiara, wyznawcy, zauroczenie, itd.Hornet napisał:No wiesz co antbil007antbil007 napisał:John Travolta, Tom Cruise, Goldie Hawn, Demi Moore. Znani Ci? Zahipnotyzowani przez Hubbarda i jego kościół scjentologiczny. Masz wątpliwości?![]()
-przecież to są tylko rozrywki,zmanierowanych gwiazd Hollywoodu...