Rozmowy o polityce - dyskusja, polemika, poglądy opinie

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Logiczne jest przecież że kto jak kto ale Kaczyński, ponad setka profesorów, cześć rodzin Smoleńskich, nie jest zahipnotyzowana i wiedza co robią. Ufają mu. To nie jest fakt?
Mimo cholernej nagonki.
Jedzie na uczuciach. Dobre.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Gdynia Orłowo
slawektor napisał:
@antbil007
A jakieś fakty na to co Piszesz?
Napisałem o kolegach. Wspólnych. Co Ci mam udowodnić? Że znam się z nimi? Nie muszę Ci tego udowadniać. Wierz albo nie. Twój dylemat.

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Kolega Sławektor, przeginasz trochę post został zgłoszony, ale co można oczekiwać po niektórych debilach z Torunia.
Zajmij się swoją rodziną i ich brudami, a delikatnie mówiąc odwal się od mojej

Takie dyskusje są nie na miejscu .

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Gdynia Orłowo
slawektor napisał:
Logiczne jest przecież że kto jak kto ale Kaczyński, ponad setka profesorów, cześć rodzin Smoleńskich, nie jest zahipnotyzowana i wiedza co robią. Ufają mu. To nie jest fakt?
Mimo cholernej nagonki.
Jedzie na uczuciach. Dobre.
John Travolta, Tom Cruise, Goldie Hawn, Demi Moore. Znani Ci? Zahipnotyzowani przez Hubbarda i jego kościół scjentologiczny. Masz wątpliwości? :hi

A

Anonymous

polak900 napisał:
Kolega Sławektor, przeginasz trochę post został zgłoszony, ale co można oczekiwać po niektórych debilach z Torunia.
Zajmij się swoją rodziną i ich brudami, a delikatnie mówiąc odwal się od mojej
Ej spokojnie...ja też nigdy nie słyszałem,żeby ruskie dawali zegarki za gwałt...a historią już się interesowałem w brzuszku Mamy.
Znajdź mi taki udokumentowany przypadek...a przeproszę Cię za siebie i Slawektora :papież

A

Anonymous

antbil007 napisał:
John Travolta, Tom Cruise, Goldie Hawn, Demi Moore. Znani Ci? Zahipnotyzowani przez Hubbarda i jego kościół scjentologiczny. Masz wątpliwości? :hi
No wiesz co antbil007 :eek: -przecież to są tylko rozrywki,zmanierowanych gwiazd Hollywoodu...

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
@viper218
"Człowieku nie wytłumaczyłeś mi jak samolot może uderzyć w przeszkodę, obrócić się i jeszcze przyspieszać?? "
@waldemar1965
"Ciekawy jestem skąd znasz parametry samolotu, to znaczy, czy jego instalacja paliwowa pozwalała na lot odwrócony, a jeśli nie, to jak długo mógł on lecieć w tej pozycji na paliwie z przewodów paliwowych do tego jeszcze "gwałtownie przyśpieszając"

A czy koledzy może zauważyli, że Tu154 ma silniki z tyłu? To co...to może jednak przyspieszać i to bez skrzydła? Po drugie...oczywiście, że brak skrzydła może zaburzyć kierunek lotu i nawet spowodować obrót dokładnie w taki sam sposób, jak włożenie wiosła do wody spowoduje, że łódka zacznie skręcać. To skrzydło i ich kształt oraz powierzchnia zapewnia siłę nośną, a ta z kolei zależy od prędkości. Po trzecie...mnie prawie 30 lat temu uczyli na uczelni, że zwykła pilarka spalinowa używana przez drwali i w domu ma gaźnik i instalację paliwową pozwalająca na pracę w różnych pozycjach, bo inaczej silnik może zgasnąć...naprawdę wierzycie, że samolot takiej instalacji nie ma? Nikt nie przewidział, że będzie latać "na plecach"?? Ludzie...które uczelnie dały Wam tytuł inżyniera?

A

Anonymous

Zauważ.
Napisałem: Idąc twoim tokiem myślenia.
Skoro w internecie tak piszą.
Skoro mam wierzyć w to co jest w internecie o Rońdzie to czemu mam nie wierzyć to co mówią o Ruskach i gwałtach?
To co piszą o Rońdzie jest ma miejscu, co o Ruskach nie.
Prawo Kalego.

Ja nie wierzę w wszystko co jest w necie. Dlatego jestem w Twoich oczach debilem. :ok

A

Anonymous

Nie mogę niestety uczestniczyć w tej radosnej pogadance bo smigam z taczką wożąc drewno do kotłowni. A przez to nie mogę Was pilnować :szydera
A to z kolei sprowadza się do tego że jeśli nie pohamujecie jadu, cały ten temat poleci w cholerę :francuz

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Hornet napisał:
Ej spokojnie...ja też nigdy nie słyszałem,żeby ruskie dawali zegarki za gwałt...a historią już się interesowałem w brzuszku Mamy.
Znajdź mi taki udokumentowany przypadek...a przeproszę Cię za siebie i Slawektora :papież

Kolego napisałem tylko to co opowiadała mi moja nieżyjąca już babcia
Ruski dawał jej mamie zegarek, za to żeby zdradziła gdzie córki się ukryły
Nie wszyscy byli tacy źli jak ich kreujecie, podobnie jest dzisiaj.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Gdynia Orłowo
Hornet napisał:
antbil007 napisał:
No wiesz co antbil007 :eek: -przecież to są tylko rozrywki,zmanierowanych gwiazd Hollywoodu...
tu chodzi o kontekst ... zahipnotyzowanie, sekta, wiara, ślepa wiara, wyznawcy, zauroczenie, itd.
A Macierewicz ma zapędy sekciarskie. Żal mi Kaczyńskiego, który (chyba) nie widzi, że ten dybie na jego stołek.
Tak dybał kiedyś na stołek Chrzanowskiego, też szefa jego byłej partii ZChN.

Status
Zamknięty.
Do góry