artoor napisał:No proszę... a ja tu konkurs organizuje
to dobrze, ty przynajmniej masz licki lifetime (z tymi promo to nie wiadomo)+ każdy ma inny numerek.
Pytanko do tych co zainstalowali, kluczyk dla wszystkich jest taki sam ??
artoor napisał:No proszę... a ja tu konkurs organizuje
OXYGEN THIEF napisał:artoor napisał:No proszę... a ja tu konkurs organizuje
to dobrze, ty przynajmniej masz licki lifetime (z tymi promo to nie wiadomo)+ każdy ma inny numerek.
Pytanko do tych co zainstalowali, kluczyk dla wszystkich jest taki sam ??
alberto napisał:Dziękuję Emmers za instalki.
Mam jednak pytanie - dlaczego nie mogę rozpakować ściągniętego pliku Unwrapperem GOTD? Wyskakuje mi błąd 7zSetup SFX has stopped working.
A Zemana krzyczała, że setup z promocji chce wstrzyknąć jakiś kod z trucizną...
Emmers napisał:Do rozpakowania tego pliku niepotrzebny był uniwrapper. Pliki rozpakowują się domyślnie do folderu Temp w ustawieniach lokalnych bez działania dodatkowych programów.
XP: C:\Documents and Settings\NAZWA UŻYTKOWNIKA\Ustawienia lokalne\Temp
VISTA,7i 8: C:\Users\NAZW UŻYTKOWNIKA\AppData\Local\Temp
folder z rozpakowanymi plikami:7zSF0.tmp
Pliki z tego folderu są plikami instalacyjnymi wystarczającymi do zainstalowania. Jeśli jakiś program antywirusowy lub inny ochronny blokuje instalację to związane jest z nadwrażliwością programu, co w chwili obecnej jest nagminne. Każdy mało popularny program czy instalator traktowany jest jako podejrzany intruz.
senior38 napisał:Co zaznaczyć w ustawieniach trybu? Mam u siebie dwie partycje na laptopie. Czy zaznaczyć C systemową?
senior38 napisał:Jeszcze drugie pytanie o listę wyjątków: co tam wpisać,antywirusa czy jakiś inny program,bo nie mam zielonego pojęcia. Nie odsyłajcie mnie do opisu programu bo czytałam, ale mam dalej wątpliwości. Za pomoc dziękuję z góry.