A
Anonymous
mavio, ale klikasz dwa razy na ikonkę w zasobniku?
mavio napisał:jak wejść w ustawienia programu, bo ja mam z tym problem, tzn. ikonka programu znajduje się z zasobniku, otwieram z uprawnieniami administratora, ale ekran programu pokazuje się na 1 sek. i znika?
czy pomoże ktoś?
mavio, ale klikasz dwa razy na ikonkę w zasobniku?
odinstaluj. wyczyść rejestr i zainstaluj ponowniemavio napisał:jak wejść w ustawienia programu, bo ja mam z tym problem, tzn. ikonka programu znajduje się z zasobniku, otwieram z uprawnieniami administratora, ale ekran programu pokazuje się na 1 sek. i znika?
czy pomoże ktoś?
jakim programem wyczyścić rejestr, bo do tej pory używałem tylko total uninstallera?odinstaluj. wyczyść rejestr i zainstaluj ponownie
mavio napisał:jakim programem wyczyścić rejestr, bo do tej pory używałem tylko total uninstallera?odinstaluj. wyczyść rejestr i zainstaluj ponownie
andyxa napisał:mavio napisał:jakim programem wyczyścić rejestr, bo do tej pory używałem tylko total uninstallera?odinstaluj. wyczyść rejestr i zainstaluj ponownie
CClaner
dzięki za porady ; zainstalowałem właśnie wersje trialową registry first platinum i działam dalej; dam znać, czy zabieg ten pomożeeśli CClaner jednak nie usunąłby wszystkich pozostałości, to możesz wybrane pozycje w rejestrze spróbować wyszukać i usunąć za pomocą Registry First Aid Platinum