Lis od wersji 57 już nie muli.slimjet - jest leciutki, bystry i kumaty. Lis to muł "mięsożerny" a Ejdż to jakaś pomyłka...
Mogłabyś przetestować jeszcze to rozwiązanie...Ostatecznie jednak z ciekawości zainstalowałam najpierw Pale Moon, ale prawie natychmiast wyleciał, gdyż nie wspierał kilku ważnych dla mnie dodatków, a właściwie tylko z tego powodu mogłabym chcieć z niego korzystać. W sumie dziwne, bo już kiedyś używałam Pale Moona i wtedy obsługiwał wszystkie dodatki z FF.
Bazyliszek nie jest po polsku, ale użytkownik FF bez problemu powinien złapać do czego służą odpowiednie opcje. Pomimo że da się zainstalować j.polski z FF 55, to nie radzę bo jednak są niekompatybilne. Słownik sprawdzania pisowni działa be problemu.A ten Bazyliszek to jest w ogóle po polsku?
@Edycja:
Kolorowanie kart wg wyglądu strony w Vivaldim to coś okropnego. Można oczopląsu dostać. Całe szczęście, że znalazłam jak to wyłączyć
I podpowie ktoś, jak dodać te brakujące wyszukiwarki i RSS?
Kolorowanie kart wg wyglądu strony w Vivaldim to coś okropnego. Można oczopląsu dostać. Całe szczęście, że znalazłam jak to wyłączyć