d0r0t@
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 42
Na jakiej zasadzie Slimjet wybiera konto pocztowe po kliknięciu w "wyślij link do strony"? Jestem zalogowana do dwóch różnych kont, i nagle od dziś chce mi wysyłać odnośnik z innego konta, niż bym chciała Można to gdzieś ustawić?
Co ciekawe, w Firefox nigdy się to nie zdarzało. Poza tym jak w Slimjet klikam na przycisk Gmail w Shortcuts for Google, to przenosi mnie do właściwego konta. Tak samo w Checker Plus for Gmail. Tylko nagle wysyłanie odnośnika zwariowało
@Edycja:
Co ciekawe, w Firefox nigdy się to nie zdarzało. Poza tym jak w Slimjet klikam na przycisk Gmail w Shortcuts for Google, to przenosi mnie do właściwego konta. Tak samo w Checker Plus for Gmail. Tylko nagle wysyłanie odnośnika zwariowało
@Edycja:
A z tym konkursem na Kerish Doctor, to chyba coś się pokićkało, bo teraz w ogóle go nie znajduję, ani posta którego napisałam. Znalazłam tylko konkurs sprzed roku i obawiam się, że to w tamtym wątku musiałam napisać nie zwróciwszy uwagi na rok, a mój post zapewne został usunięty czy coś....Kerish doctor jest fajny i masz na niego konkurs albo Wise 365 i też są ciągle na niego jakieś promocje.
Ostatnia edycja: